Vzmetnica ADA Air Comfort 300, 90x200 outlet | Pohištvo Il Ambienti

Vzmetnica ADA Air Comfort 300, 90x200 outlet

Outlet
-65%

Vzmetnica ADA Air Comfort 300, 90x200 outlet

169,-478,-
Prihranek: 309,- (65%)

ali

  • 12x 15,81
  • 6x 30,94
  • 3x 61,19
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.
Na zalogi
Dostava: 2-7 dni

Vzmetnica ADA Air Comfort 300, 90x200 outlet

ADA Air Comfort 300

Privoščite si udobje, na katerega se boste lahko zanesli. Na udobje, ki ni samo obljuba, ampak garancija. Če iščete vzmetnico, ki vam bo vsak dan podarila težko pričakovan počitek, vam bo vzmetnica Air Comfort 300 kot pisana na kožo.

Jedro, ki razume potrebe vašega telesa
Vzmetnica Ar Comfort 300 je sestavljena iz žepkastih vzmeti, ki so razporejene v 5 con udobja. Cone so postavljene tako, da reagirajo na pričakovano obremenitev glede na težo posameznega dela telesa: noge, trup in glavo. 5 con vam zagotavlja, da bo imela vaša hrbtenica zadostno podporo, da se boste zjutraj zbujali brez bolečin.

Posebna pozornost pri izdelavi vzmetnice je bila namenjena točkam obremenitve, ki običajno povzročajo bolečine zaradi pritiska teže telesa: križ, lopatice, vrat, medenica. Vzmetnica pomaga te točke razbremeniti in jih sproščati, kar boste začutili že prvo jutro, ko boste polni energije vstali v postelje.

Na vrhu vzmeti je za prijeten občutek med ležanjem položena kar 8-centimetrska plast pene, ki sprosti mišice in vas razvaja s prijetnim občutkom lebdenja.

Sveže spalno okolje za krepčilen spanec
Vzmetnica Air Comfort 300 odlično odvaja vlažen zrak v prostor, v notranjosti pa dovaja suh, svež zrak. Tako bo vaše spalno okolje vedno primerno, med spanje pa se boste manj potili.

Primerna za spanje na trebuhu, boku ali hrbtu
Vzmetnica je primerna za vse spalne položaje, zato se vam ob nakupu ni treba odločati, na kateri strani najpogosteje spite.

Zračna, snemljiva prevleka za prijetno, čisto spalno okolje
Kakovostna prevleka je prešita s karbonskimi vlakni, ki skrbijo za prezračevanje, poleg tega pa se lahko sname s 4-stransko zadrgo in opere na 60 stopinjah C. Prevleka je primerna za alergike in ima certifikat Öko-Tex Standard 100.