Storitve | Pohištvo Il Ambienti

Storitve

Osebno svetovanje

Naši kupci mnogokrat vedo, kaj želijo, ampak to težko ubesedijo. Skozi leta izkušenj smo se naučili postavljati prava vprašanja. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Svetovanje in 3D izris kuhinje je brezplačno.

Svetovanje arhitekta

Za uspešno izvedbo večjih projektov (kot npr. oprema kompleksnih objektov) vam priporočamo sodelovanje z arhitektom. Po izmeri prostorov vam bo arhitekt pripravil predloge elementov in barv. Strokovni svetovalec bo prisluhnil vašim željam in vam s koristnimi nasveti pomagal vam bo pri odločitvah. 

Meritve na domu

Morda se vam je že kdaj zgodilo, da naročeni elementi niso prilegali vašemu prostoru. Če boste naročili pri nas, se vam to ne more zgoditi. Pred naročilom elementov se bomo namreč oglasili pri vas in izmerili prostor. Meritve so brezplačne. 

Računalniško načrtovanje, 3D izris kuhinj

S pomočjo računalnika postane prihodnost vašega doma otipljiva. Program 3D omogoča ogled prostora z novimi elementi. Z lahkoto si boste predstavljali, kako bo v vaš prostor pristajala nova kuhinja. 3D izris je brezplačen. 

Celostna izpeljava načrta

Z odločitvijo za celostno izpeljavo načrta prihranite čas in živce. Na podlagi vaših potreb vam strokovno svetujemo in pripravimo cenovno ugodno ponudbo s popustom na količino. Namesto vas oddamo naročilo, nato pa vam v dogovorjenemu roku naročeno pripeljemo domov in zmontiramo. 

Predelava pohištva po meri

Pri dodajanju novih elementov v obstoječo opremo je treba včasih kaj predelati. Za to ne boste potrebovali novega mojstra, saj poleg montiranja novega obvladamo tudi predelave starega. Predelujemo kuhinje ter omarne in stenske sestave. 

Dobavni pogoji, rok dobave in montaže

Dobavni roki so različni, določajo jih posamezni dobavitelji. Najdaljša čakalna doba je dva meseca, številni dobavitelji pa zagotavljajo dobavo v nekaj tednih. 

Plačilni pogoji

Nudimo različne načine plačila. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Ob naročilu je potrebno 30-50 % predplačilo. V primeru 100 % predplačila in ob naročilu večje količine izdelkov vam nudimo popust. Obročno odplačilo je možno z Diners ali American kartico, kreditno odplačevanje pa preko NLB. 

Garancija in reklamacije

Vsi izdelki imajo garancijo, ki je odvisna od dobavitelja. V primeru reklamacije se kupec obrne na prodajalca/svetovalca. Prodajalec posreduje reklamacijski zapisnik dobavitelju in poskrbi za urgentno reševanje reklamacij. 

Servis

Izdelki v garanciji so deležni brezplačnega servisa. Nekajkrat na leto pa svoje stranke razveselimo z direktno pošto s ponudbo: brezplačni servis na pri nas kupljene izdelke.

Odlike naših storitev

  • Brezplačne meritve na domu
  • Brezplačen 3D izris kuhinj
  • Brezplačna dostava naročenega blaga na dom  ob nakupu  nad vrednostjo 3.500 €
  • Brezplačna montaža kuhinj izkušenih monterjev ob nakupu nad vrednostjo 2.500€
  • Brezplačen odvoz embalaže
  • Točnost dogovorjenih rokov dobave
  • Vsi izdelki imajo garancijo