Vgradne omare modernega dizajna, materialov in barv | Pohištvo Il Ambienti

Vgradne omare modernega dizajna, materialov in barv

Registriran

3 leta 9 mesecev
V vse več modernih gradnjah načrtujejo garderobo kot samostojno enoto – garderobno sobo. Če je garderobna soba dovolj velika, drugih omar v prostoru ne potrebujete. V starejših stanovanjih in v klasični gradnji hiš garderobne sobe ni. Je pa drug način, kako najbolje izkoristiti prostor in zagotoviti največ prostora za shranjevanje garderobe. To so vgradne omare. - Vgradne omare

Kjer bi si želeli garderobno sobo, pa je nimate, so vgradne omare najboljša alternativa. Vgradne omare dopuščajo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga pri klasičnih omarah zmanjka – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Vgradne omare tudi učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna.

Vgradne omare v dizajnu, materialih in barvah ustrezajo vsem modernim pohištvenim smernicam. Drsna vrata vgradne omare so ravnih in preprostih linij, elegantne in čiste oblike. Za drsna vrata vgradne omare so značilne kombinacije lesa z dodatki iz različnih materialov, kot so steklo, pleksi steklo in kovina.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare temeljijo na minimalizmu, kar pomeni »manj je več«. Vgradne omare z velikimi obrobljenimi ploskvami posnemajo japonski slog pohištva, ki je priljubljen v sodobnem oblikovanju notranje opreme.

Ne glede na dizajn, materiale in barve, ki jih narekujejo moderne pohištvene smernice, pri izbiri vgradne omare najprej prisluhnite sebi, svojim željam, potrebam in zmožnostim. Izberite takšen stil, material in barvo vgradne omare , ki vam je všeč, saj se boste le v takem domu dobro počutili.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare imajo za shranjevanje garderobe precej več dodatkov, kot so (izvlečni) obešalniki hlač, (izvlečne) palice za obešanje in nosilci kravat.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category