Kuhalni set Bora M Pure | Pohištvo Il Ambienti

Kuhalni set Bora M Pure

Bora

Kuhalni set Bora M Pure

Kuhalni set Bora M Pure

Izjemno prilagodljiv odvodni sistem kuhalne plošče z maksimalno enostavno uporabo.

Najbolj prilagodljiv med kompaktnimi odvodnimi sistemi kuhalne plošče. Primerno za lonce, ponve in kuhinjsko posodo vseh oblik in velikosti. Od velikih pekačev do majhnih loncev, zahvaljujoč conskim indukcijskim območjem na levi in površinskim indukcijskim conam na desni je vse optimalno prepoznavno.

BORA M Pure je mogoče popolnoma nadzorovati s pomočjo sodobne plošče na dotik z edinstvenim videzom zahvaljujoč belim LED indikatorjem. Navpični drsnik omogoča posebno enostavno upravljanje kuhalne plošče z intuitivnim potegom ali neposrednim dotikom. Do vseh pomembnih nadzornih funkcij lahko dostopate z enim dotikom. Zvočne potrditve in opozorila še povečajo enostavnost uporabe.

Dve površinski indukcijski kuhalni coni 230 x 230 mm na desni lahko povežete skupaj s funkcijo premostitve, da ustvarite eno samo veliko cono 230 x 460 mm, ki optimalno segreje veliko posodo. Če uporabljate dovolj velik pekač z omogočenim stalnim prepoznavanjem velikosti posode, se območja samodejno združijo. Dve ločeni kuhalni coni na levi sta idealni za manjše lonce in ponve. BORA M Pure ponuja veliko prostora za najbolj prilagodljive kuharske izkušnje.