Outdoor Wood Cleaner | Pohištvo IL AMBIENTI

Outdoor Wood Cleaner

Outdoor Wood Cleaner

OUTDOOR WOOD CLEANER je zelo učinkovito čistilo namenjeno čiščenju zunanjega lesa, lesenega vrtnega pohištva in krovov-palub plovil (čolnov, jadrnic in jaht). Čisti vse vrste zunanjega lesa, npr.: tika, evkaliptusa, jelše, akacije, hrasta in ostalih podobnih vrst lesa različnih trdot z odprto – nelakirano ali oljeno površino lesa.
Čistilo za les Outdoor Wood Cleaner je brezbarvno, zelo učinkovito, kajti vsebuje alkalne površinsko aktivne raztopine. Čistilo za les prodre globoko v les, odlično očisti površino lesa (prah, umazanija), odstranjuje madeže hrane, pijače in tudi plesni. Ravno tako odstrani umazanijo, nastalo zaradi vremenskih vplivov in ostanke preteklih nanosov olj. Čistilo za zunanji les odlikuje preprosta ter hitra uporaba in ne povzroča dvigovanja lesnih vlaken. Poraba 50-100ml/m2, odvisno od stopnje umazanije in načina nanašanja.
Čistilo uporabljajte pri temperaturah od 10°C do 30°C. Čistilo je v originalni embalaži in neodprto uporabno več let. Priporočamo, da zunanji les obdelate vsaj 1-2× letno. Pohištvo pred čiščenjem postavite na površino, ki se med postopkom čiščenja ne more poškodovati.