Vgradne omare z veliko praktičnih dodatkov za shranjevanje garderobe | Pohištvo Il Ambienti

Vgradne omare z veliko praktičnih dodatkov za shranjevanje garderobe

Registriran

3 leta 1 mesec
Vgradne omare učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna.Vgradne omare dopuščajo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga pri klasičnih omarah zmanjka – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. - Vgradne omare
Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Obešalne palice vgradne omare so lahko nameščene tudi pod stropom, pa boste s praktičnim izvlekom vseeno lahko hitro dostopali do vaše garderobe.

Vgradne omare v dizajnu, materialih in barvah ustrezajo vsem modernim pohištvenim smernicam. Vgradne omare temeljijo na minimalizmu, kar pomeni »manj je več«. Drsna vrata vgradne omare so ravnih in preprostih linij, elegantne in čiste oblike. Vgradne omare pa imajo po drugi strani za shranjevanje garderobe precej več dodatkov, kot so (izvlečni) obešalniki hlač, (izvlečne) palice za obešanje, nosilci kravat, izvlečne košare, predali različnih velikosti.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Obešala za kravate, šale in pasove so le eden od praktičnih dodatkov za shranjevanje drobnih kosov garderobe.

Kako bodo imele vgradne omare razporejene police in obešala, je odvisno od vaših potreb, ki jih določa vaš življenjski stil in poklic, ki ga opravljate. Ali ste bolj poslovnež ali ste bolj športnik ali obrtnik? Za poslovneže so vgradne omare z veliko obešalnih palic, kjer bodo obešali obleke in kravate. Za športnike so primerne vgradne omare, ki imajo veliko polic in predalov.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare imajo praktična obešala za hlače. V vaši garderobni omari bo vselej red.

Vgradne omare Alp'lux iz našega prodajnega programa omogočajo vse praktične dodatke za popolno organizacijo vaše garderobe. Vgradne omare so tudi zračne, saj omogočajo kroženje zraka, kar preprečuje pojav plesni. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare omogočajo organizacijo predalov različnih velikosti. Imate lahko predal samo za srajce.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category