Vgradne omare, ki so skladne z drugimi linijami pohištva | Pohištvo Il Ambienti

Vgradne omare, ki so skladne z drugimi linijami pohištva

Registriran

4 leta
Če že imate v prostoru pohištvo, ki ga želite ohraniti, se boste ob nakupu vgradne omare soočili s težavo, kako uskladiti pohištvo in vgradno omaro, da prostor še vedno deluje enotno in usklajeno. Kupci velikokrat pridejo v pohištveni salon z vzorcem materiala v roki. - Vgradne omare
Ali imajo vzorec materiala vgradne omare, zraven katere iščejo pohištvo. Ali imajo vzorec pohištva, zraven katerega iščejo primerne vgradne omare. Rešitev je na dlani, če je vaše stanovanje opremljeno s pohištvom Alples. Vgradne omare Alp'lux se ujemajo z drugimi linijami pohištva Alples, zato boste z lahkoto poenotili barve in materiale vgradne omare in ostalega pohištva v prostoru.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux se prilagodijo tudi poševnemu stropu v mansardi.

Opremljanje stanovanja bo postala prijetna izkušnja, saj vas ne bo skrbelo, da bo vaša postelja tujek v prostoru in se barva nočne omarice ne bo skladala z barvo vrat vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux niso rešitev le za spalnice, ampak tudi za vedno premajhne predsobe. Vgradne omare so izkoristek prostora od tal do stropa, od stene do stene. Vgradne omare Alp'lux se bodo v barvi in materiali lepo ujele z obešalno steno in omarico za čevlje.

Vgradne omare Alp'lux se bodo lepo ujele tudi z linijami pohištva za otroške in mladinske sobe. Program Alp'lux so tudi drsna vrata, s katerimi boste enostavno in estetsko pregradili prostor na dva dela.

Izkoristite vse možnosti, ki jih v opremi stanovanja ponujajo vgradne omare in predelne stene Alp'lux – inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri. Vgradne omare Alp'lux imajo kaljena stekla, ki zagotavljajo varnost, kar je še posebej pomembno za otroške sobe. Vgradne omare so tudi zračne, saj omogočajo kroženje zraka, kar preprečuje pojav plesni. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Ne le, da so vgradne omare Alp'lux estetska rešitev za maksimalni prihranek prostora. Vgradne omare imajo tudi veliko funkcionalnih dodatkov za organizacijo vaše garderobe.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category