Spalnice so intimni prostori za spanje in počitek | Pohištvo Il Ambienti

Spalnice so intimni prostori za spanje in počitek

Registriran

3 leta 1 mesec
Zamislite si slike idealne spalnice. Kateri stil in katere barve spalnice si predstavljate? Kaj ste si vedno želeli, da bi bil tudi del vaše spalnice? Spalnice so intimni prostori, v katere gostje nimajo vstopa, zato se lahko odločite za katerikoli kos pohištva in barvo spalnice, četudi se ne ujema v celoti s preostalim stanovanjem. Vas navdušuje drznost in izvirnost ali pač preprosto romantika? - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Klasični sestav spalnice so postelja, nočni omarici in garderobna omara. Nočni omarici naj bosta tako visoki, kot je zgornji del postelje. Nočni omarici naj bosta tudi dovolj prostorni, da lahko shranite vse, kar potrebujete, kadar ste v postelji, ali so to knjige, revije, robčki, ….

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Počivalnik v spalnici.
Če vam prostor dopušča, postavite manjšo zofo ali počivalnik.

Garderobna omara, samostoječa ali vgradna, je za spalnice nepogrešljiva. Če prostor dopušča, postavite manjšo zofo ali počivalnik skupaj s klubsko mizico ali kakšno drugo površino za odlaganje. Tako boste iz spalnice ustvarili tudi prijeten in miren kotiček za branje knjig in revij.

Vzdušje spalnice ustvarjajo barve. Če imate v preostalem stanovanju bele stene, premislilte, ali pa bi morda le nanesli barvni odtenek svetlih barv ter tako pričarali topel prostor in vzdušje. Pa ni pomembna le barva sten spalnice, ampak tudi barva pohištva, posteljnine in ostalega. Velja pa na splošno upoštevati nasvet, da so stene spalnice všečnih nevtralnih barvnih odtenkov, posteljnina naj bo bolj žive barve, a še zmerom usklajena z barvo sten. Manjši elementi naj bodo temnejšega barvnega odtenka, recimo okvir postelje, ogrodja svetil, okvirji slik in podobno.

Namenite pozornost primerni osvetlitvi. Namesto centralnega svetila na stropu spalnice razporedite manjša svetila, ki jih postavite na omarice ali stene. Pritajena svetloba ustvarja vzdušje intimnosti in romantike.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Lučke v sklopu garderobne omare.
Klasična osvetlitev spalnice sta lučki na nočnih omaricah. Trend moderne spalnice so še lučke v sklopu garderobne omare.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category