Pisarniško pohištvo, ki je kvalitetno izdelano in ergonomsko oblikovano | Pohištvo Il Ambienti

Pisarniško pohištvo, ki je kvalitetno izdelano in ergonomsko oblikovano

Registriran

3 leta 9 mesecev
Pisarniško pohištvo mora ustrezati ergonomskim zahtevam, zahtevam po racionalni ureditvi delovnega prostora in mora biti prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej. Pisarniško pohištvo mora uporabniku omogočiti, da se dobro počuti tudi potem, ko več ur dela. To pa je mogoče le, če je pisarniško pohištvo ergonomsko oblikovano. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustvarja zdravo delovno okolje, prilagojeno je fizičnim in psihičnim lastnostim uporabnika. Ergonomsko oblikovano pohištvo neposredno vpliva na zdravstveno stanje zaposlenih in njihovo storilnost. Osnovna elementa ergonomsko oblikovanega pisarniškega pohištva sta delovna miza in pisarniški stol.

Kljub prepričanju, da je dolgotrajno sedenje »počitek«, so posledice dela na neprimernem pisarniškem stolu in ob neprimerni delovni mizi neprizanesljive. Le ergonomsko oblikovani pisarniški stol in delovna miza sta prilagojena na obremenitve vratu in hrbtenice. V nasprotnem primeru je pisarniško pohištvo lahko izvor zdravstvenih težav v sklepih, mišicah...

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Moderno pisarniško pohištvo je mobilno in sestavljivo, mogoče ga je postaviti glede na zahteve in potrebe posameznega zaposlenega ali skupine zaposlenih.

Ker zaposleni v svojem delovnem okolju preživijo skorajda več časa kot doma, se podjetja in institucije vse bolj zavedajo, kako pomembno je kvalitetno izdelano in ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo. Le takšno pisarniško pohištvo ustreza vsem zahtevam po varnosti in zdravju na delovnem mestu.

Naj vam ne bo žal denarja za kakovostno zgrajeno in izdelano pisarniško pohištvo. Ne zanemarite pa tudi videza. Pisarniško pohištvo vam mora že na pogled vzbuditi čustveno reakcijo - premami vas izgled, oblikovalska izvirnost, barva in sijaj pohištva. Izbira je tudi pestra, zato lahko dobite praktično vse, kar ste si zamislili.

Ves trud in čas, ki ga boste namenili izbiri pisarniškega pohištva, bo povrnjen, ko boste ob koncu delovnika zadovoljni zapustili svojo pisarno. Ob pisarniškem pohištvu pa se bodo dobro počutili tako vaši zaposleni kot tudi vaše stranke.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Moderno pisarniško pohištvo je kreativno oblikovano in večji je poudarek na barvah. Pisarniško pohištvo, ki je funkcionalno in estetsko, pritegne tako zaposlene kot tudi stranke.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category