Ležišče ADA Verso | Pohištvo Il Ambienti

Ležišče ADA Verso

-61%
ADA

Ležišče ADA Verso

169,-438,-
Prihranek: 269,- (61%)

ali

  • 12x 14,62
  • 6x 28,74
  • 3x 56,99
- Hiter nakup na obroke, brez skritih stroškov, v poslovalnici ali na spletu. Do 5000 EUR. Takojšnja odobritev.

ADA Verso

Čas je, da si končno zares odpočijete. Sprostite utrujeno telo in se zbudite polni energije ter pripravljeni na nove izzive. Za vas smo poiskali vzmetnico, ki vam bo vse to omogočila. Predstavljamo vam vzmetnico ADA Verso, ki odvzame stres vsakdanjika in vas zaziba v miren spanec brez zbujanja in premetavanja.

7 con udobja za popolno razbremenitev telesa

Ležišče se mora vedno prilagajati vam – ne obratno. Zato je vzmetnica ADA Verso sestavljena iz kar 7 con, ki se prilagajajo posameznim delom vašega telesa. Ker so posamezni deli telesa različne oblike in imajo različno težo, mora vzmetnica odreagirati na različno obremenitev. Zato je vzglavje vzmetnice mehkejše, sredinski del, ki podpira trup, pa trši, saj nosi večino teže telesa. S 7 conami so vaša glava, ramena, hrbtenica, križ, medenica, noge in stopala neobremenjeni in popolnoma sproščeni.

Kombinacija žepkastih vzmeti in komfortne pene

 Vzmetnico sestavljajo žepkaste vzmeti, ki se sproti prilagajajo obliki vašega telesa, kar omeni, da se odzivajo na vaše premikanje med spanjem. Ni pomembni, ali spite na boku, na hrbtu ali trebuhu, žepkaste vzmeti bodo vedno podprle vaše telo tako, da boste čutili zanesljivo, a udobno podporo. Za popolno mero udobja ima vzmetnica plast udobne pene, ki je najbližje vašemu telesu, njega naloga pa je, da dodatno razbremenjuje pritisk in razvaja telo z nežno oporo.

Za ljubitelje tršega ležišča izberite variacijo ležišča H3, za tiste, ki želite srednje trdo ležišče, pa H2.

Da bo vzmetnica higienska – pralna prevleka

Da boste vzmetnico lahko ustrezno vzdrževali, je prevleka snemljiva in pralna, kar je posebej dobrodošlo za alergike.

Višina vzmetnice je 22 cm.

Cena velja za 200 x 90 cm.