Gorenje vgradna pečica piroliza BOP658A23BG | Pohištvo IL AMBIENTI

Gorenje vgradna pečica piroliza BOP658A23BG

-30%
Gorenje

Gorenje vgradna pečica piroliza BOP658A23BG

558,90799,-
Prihranek: 240,10 (30%)

Vgradna pečica Gorenje - Piroliza BOP658A23BG

Vgradna pečica GORENJE BOP658A23BG 735763 70let se ponaša z energijskim razredom A+ ter prostornino 63 l. Ima elektronsko programsko uro, ki omogoča enostavno upravljanje. Odlikuje jo ventilatorsko pečenje, ki uporabniku omogoča možnost peke več jedi hkrati. Vgradna pečica ima prostorno notranjost s prostornino 63 l. Za lažje upravljanje poskrbi elektronsko upravljanje, ki uporabniku omogoča enostavno določitev programov pečice. Pečica ima tudi učinkovito osvetlitev, ki bo poskrbela za ustrezno preglednost nad dogajanjem v notranjosti.

Opis modela:

Upravljanje: DirecTouch
Energijski razred: A+
Mere (Š×V×G): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

Linija: Advanced Line
Energijski razred: A+
Barva izdelka: Črna
Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče: Steklo
 

Učinkovitost

Uporabni volumen pečice: 63 l
Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 63 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Površina največjega pekača: 1.316 cm²
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
Oblika pečice: HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči
PerfectGrill: PerfectGrill
 

Upravljanje

Upravljanje temperature: Elektronsko upravljanje
Upravljanje: DirecTouch
 

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Spodnje grelo, Zgornje grelo, Veliko infra grelo, Okroglo grelo in ventilator, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo, Odtaljevanje, FastPreheat, AutoRoast, StayWarm, Piroliza, Eko funkcija

Značilnosti

Tečaj vrat: GentleClose tečaj vrat
Osvetlitev pečice: Osvetlitev
Pečenje na več nivojih hkrati: Pečenje na več nivojih hkrati
 

Oprema

Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom: Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom
 

Varnost

Termično varovalo za samodejni izklop: Termično varovalo za samodejni izklop
Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Temperatura pečniških vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro)
 

Enostavno čiščenje

Piroliza: Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo
SilverMatte: SilverMatte
Pločevina odporna na prstne odtise: Pločevina odporna na prstne odtise
 

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,66 kWh (večsistemska), 0,98 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.700 W
Mere (Š×V×G): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 63,5 × 69,1 × 68 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56,4-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
Neto teža: 38,8 kg
Bruto teža: 43,1 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.300 W

Oblika HomeMade: Oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najkoristnejših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava.

PyroClean: Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica temeljito očiščena in brez maščobnih madežev. Ko se pečica ohladi, le še z vlažno krpo obrišete morebitne ostanke pepela. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut - odvisno od modela pečice; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Še posebej pomembno je, da je pečica čista brez uporabe kakršnihkoli detergentov. Maksimalno trajanje in intenzivnost pirolitičnega čiščenja s 150-minutnim programom zagotavljajo vsi modeli pečic Gorenje Superior in izbrani modeli Gorenje Advanced.

Peka na več nivojih: Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.

SilverMatte: Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.

BigSpace: Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.

GentleClose: Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.

Sistem DC+: Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

SuperSize: Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.

PerfectGrill: V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.

TouchFree prevleka: Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

FastPreheat: Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.