Moj dom moj svet

Pričevanja strank


Naprej »

Majda Podreka

 08.12.2014

Sporočilo
Kupila sem kuhinjo Nolte v Galerija Il ambienti Ljubljana. Pohvala Marku Frelihu za prijaznost in nasvete pri izrisu kuhinje. Dostava je bila še pred rokom. Zahvala monterjem Andreju, Alešu in simpatičnemu Borutu za profesionalnost pri delu. Kuhinja je lepa, kvalitetna ter nakup v Il Ambienti je predstavljal najugodnejšo varjanto. Še enkrat hvala vsem za veliko zadovoljstvo.

@Mateyka

 15.02.2014

Sporočilo
Pozdrav vsem skupaj,

v Il Ambienti nas zelo veseli, da ste odprli tole temo.  Zahvaljujemo se vam za vse pohvale in tudi za kritike. Želimo da bi nas slednje delale še boljše. Popolni pa seveda nismo in tega niti ne želimo trditi

@Mateyka, poslali smo vam ZS, ker bi želeli, da se tudi vaša reklamacija razreši v vaše zadovoljstvo.
Upamo, da se nam javite.

LP Il Ambienti

Ivo

 15.02.2014

Sporočilo
Bravo Il Abienti!!! Povsem resno. Pred časom Petrol, sedaj vi. Časi se tudi za kupce spreminjajo. Več tovrstne komunikacije in bolje vas bodo kupci sprejemali.

LP, Ivo

(PS, nisem njihov kupec in nisem zaposlen pri njih. Všeč mi je, da so pozitivno odreagirali

Pilat (www.podsvojostreho.net)

 20.01.2014

Sporočilo
Kuhinjo sva kupila pri njih v lanskem decembru, montaža je bila dogovorjena v začetku februarja. Vse je "štimalo". Od prodajalcev, ponudb, cene (vsekakor je ta igrala kar pomembno vlogo), do dostave in montaže. Pri njih sva kupila kuhinjo Nobillia. Vsekakor si zaslužijo zelo visoko oceno in priporočava vsaj obisk, če že ne naročilo.

edward (www.podsvojostreho.net)

 20.01.2014

Sporočilo
Tudi jaz imam Ewe kupljeno pri njih. Pravočasno dostavljeno in (kolikor se spoznam) lepo montirano. Mislim da imajo zdaj tudi v Ljubljani eno trgovino. V BTC-ju.

pedenjdeklica (www.podsvojostreho.net)

 20.01.2014

Sporočilo
ODLIČNO SVETOVANJE IN POSTREŽBA imam njihovo eve vida

tico (www.podsvojostreho.net)

 20.01.2014

Sporočilo
samo pohvale... svetovanje, cena, dobava, montaža... vse OK...

Irena Lukič

 07.12.2012

Sporočilo
Pri izbiri kuhinje sem si ogledala veliko spletnih ponudb in prodajnih salonov ter se na koncu odločila za nakup kuhinje ewe, ki je bila rastavni eksponat. Želela bi se zahvaliti gospi Majdi Jaušovec, ker je sledila mojim zamislim tako,da imam zdaj čudovito kuhinjo prav tako tudi monterjem iz Ptuja. Vsi so zelo profesionalno opravili svoje delo, tako, da še enkrat hvala in resnično vsem priporočam Il ambienti,da si ogledajo ponudbo in stopijo v kontakt z njimi.lp

Miran

 30.03.2012

Sporočilo
Prodajalcu Robiju ni moč zastaviti vprašanja na katerega ne bi znal odgovoro. Čestitke, profesionalnost na vrhuncu, tako si lahko trgovina obeta zadovoljne stranke in posledično nakupe pri njih. Hvala in čestitke gospod Robi še enkrat!

Mateja G.

 15.02.2012

Sporočilo
Za profesionalen in korekten odnos pri izbiri nove sedežne garniture se najlepše zahvaljujem svetovalcu.

Naprej »