Moj dom moj svet

Bora
Revolucija v kuhanju! Kuhalna plošča in napa v enem!
K vrhunskim kuhinjam IL Ambienti se poda tudi vrhunski kuhalni sistem BORA. Kuhalni sistem BORA v eni napravi združuje kakovostno kuhalno površino  in kuhinjsko napo, ki odvaja paro točno tam kjer nastaja.
BORA - revolucija kuhanja
BORA - z njo bo kuhanje postalo popon užitek.
Opremite svojo kuhinjo z revolucionarnim sistemom kuhanja - sedaj z dodatnim popustom 10 %. 

*Ponudba velja do 31.10.2018
Kuhalni sistem BORA odlikuje pregovorna nemška kakovost. Vsak del je izdelan do popolnosti in pred izdobavo podrobno pregledan. Pri izdelavi so uporabljeni najkakovostnejši materiali, ki so bili posebej razviti za nov revoluciarni sistem kuhanja. Za kuhalni sistem BORA  v popolnosti drži Made in Germany.

BORA Basic

BORA Basic je ergonomsko oblikovani kuhalni sistem, ki popolnoma spremeni način kuhanja - nič več dvigovanja pare in širjenja vonjav, nič več umazane stene in pultov....
Več informacij

BORA Classic

Bora Classic je kuhalni sistem za zahtevne uporabnike, kateri so navdušenci v kuhanju in kateri pričakujejo brezkompromisno kakovost prirpavljene hrane.
Več informacij

BORA Professional

Kuhalni sistem BORA Professional za najzahtevnejše kuharje, katerim kuhanje pomeni življenje. Možnost kombiniranja različnih kuhalnih sistemov omogoča, da se domača kuhinja spremeni v profesionalno kuhinjo.
Več informacij