Moj dom moj svet

Novi cenik za prevoz pohištva

Datum: 12.06.2017


Dostava


Strošek dostave

Do 7 km ........................................... 15 EUR

Od 7 do 15 km ................................. 20 EUR

Od 15 do 30 km ............................... 25 EUR

Od 30 do 50 km ............................... 30 EUR

Nad 50 km ....................................... 50 EUR
_________________________________________________ 

Cenik za razklad in vnos:

Pritličje,prvo in drugo nadstropje       25 EUR

       Tretje in četrto nadstropje          40 EUR

 Od petega do osmega nadstropja      50 EUR 
 
Vse cene so z 22% DDV
Dostava naročenega blaga je brezplačna pri naročilih v skupni vrednosti 3500,00 EUR ali več. Dostava je prav tako brezplačna za izdelke, ki so označeni z znakom za brezplačno dostavo oz. če je ob hkratnem naročilu večjih izdelkov kateri od njih označen z znakom za brezplačno dostavo.  Brezplačna dostava ne velja za eksponate  iz Outlet.

Prodaja preko spleta

Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 16,00 € (z DDV). Ob naročilu večjih izdelkov hkrati se strošek dostave zaračuna samo enkrat. Dostava naročenega blaga preko spleta je brezplačna pri naročilih v skupni vrednosti 700 € ali več. Dostava je prav tako brezplačna za izdelke, ki so označeni z znakom za brezplačno dostavo oz. če je ob hkratnem naročilu večjih izdelkov kateri od njih označen z znakom za brezplačno dostavo. Brezplačna dostava ne velja za eksponate  iz Outlet.Vaše naročilo bo dostavljeno do najbližjega možnega dostopa na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno.

Dostava

Vaše naročilo bo dostavljeno do najbližjega možnega dostopa na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč. Kjer je ob nakupu izdelka vključena brezplačna montaža je dostava in nošnja na izbrano mesto v vaši hiši ali stanovanju brezplačna.

Opomba:

Dostavljalec ima pravico zavrniti vnos v kolikor oceni, da obstaja velika možnost poškodovanja naročenih izdelkov.

Dobavni roki

Dobavni roki navedeni na straneh izdelkov so informativni in izražajo okviren čas v katerem so izdelki dobavljeni iz strani naših dobaviteljev in nato dostavljeni do končnega kupca. O predvidenem dobavnem roku je kupec obveščen ob potrditvi naročila s strani ponudnika v elektronskem sporočilu Naročilo potrjeno. Izdelki, ki so označeni z Na zalogi gredo na pot najkasneje v 48 urah

Ob hkratnem naročilu večjih izdelkov, ki imajo npr. različne dobavne roke, si ponudnik pridržuje pravico poslati blago v večjih pošiljkah. S pošiljanjem v večjih pošiljkah za kupca ne nastanejo nikakršni dodatni stroški.