Moj dom moj svet

Najem dostavnega vozila

Datum: 21.07.2017

NAJEM DOSTAVNEGA VOZILA

V primeru,da si ne morete sami organizirati dostave Vam ob pravočasni najavi omogočamo  možnost najema dostavnega vozila.
Nadomestilo za  » Najem dostavnega vozila« znaša 30 EUR kar je ob enem tudi KASKO zavarovanje.
V tarifo je vključeno 150km/3h vožnje. Vsak nadaljni prevoženi kilometer se obračuna 0,50EUR/km.
Najem dostavnega vozila je možen samo ob nakupu nad 400 EUR.
 
Najeto vozilo se lahko koristi samo za prevoz blaga kupljenega v naših poslovnih enotah IL AMBIENTI Murska Sobota in YES Murska Sobota.
Vozilo se lahko najame samo za prevoz na področju Republike Slovenije.

 

 

DODATNE INFORMACIJE:

Uporabnik vozila se obvezuje na pazljivo in skrbno  ravnanje z vozilom ter upoštevanje navodil za koriščenje in opozorila  proizvajalca. V primeru okvare in tehničnih pomankljivosti je uporabnik dolžan poravnati znesek popravila pri serviserju,ki ga izbere najemodajalec. Uporabnik vozila potrjuje,da je on edina oseba katera bo vozila najeto vozilo ter ga ne bo odstopila tretjim osebam v uporabo. Nadalje uporabnik potrjuje, da bo  pravilno uporabljal vozilo in ga vrnil v stanju kot ga je prevzel. Pomanjkljivosti na vozilu mora uporabnik takoj javiti. V slučaju prometne nesreče bo uporabnik  obvestil policijo, da obravnava prometno nezgodo. Neodvisno od tega bo tudi predložil vse dokaze (npr.priče,fotografije,itd...)kateri so lahko merodajni za pravni postopek. Uporabnik bo takoj in v pisni obliki obvestil najemodajalca,zavarovalnico in po potrebi sodišče o vseh okolnostih nesreče. Uporabnik je dolžal  pravočasno , popolnoma in po resnici navesti vse podatke.Za primer nezgode mora uporabnik skleniti kasko zavarovanje v višini 30 EUR po dnevu.Samopridržaj uporabnika v primeru škode znaša 500 EUR. Znesek se mora poravnati v roku 14 dni od prejetja naloga za plačilo. Kazni za prometne prekrške je uporabnik dolžan  sam poravnati. Uporabnik je seznanjen z dejstvom da odgovarja za mogočo nastalo škodo in za nastale stroške,ki nastanejo v zvezi  s tem. Uprabnik s svojim potpisom brezpogojno sprejema naveden pogoje najema ter potrjuje, da je vozilo prevzel v izpravnem stanju. Uporabnik je seznanjen s podatkom o višini vozila 3,10 m, na katero mora polagati pozornost pri vožnji skozi tunele,pod nadvozi ali pod  nadstrešnicah  stavb...