Moj dom moj svet

Kuhinje nobilia, vrhunske nemške kuhinje modelno leto 2019. Naročite jo še danes s 60 % popustom in kuhate v njej za silvestrovo. Obenem predstavljamo novost - nobilia home,  inovativno razvite nobilia kopalnice, dnevne sobe, garderobe, pralnice...Nobilia je več kot kuhinja.
Prednosti nobilia
Kuhinje nobilia so najbolj prodajane kuhinje v Evropi in v sebi združujejo pregovorno nemško kakovost, inovativnost, uporabnost, predvsem pa individualno prilagodljivost posamezniku. Vse te lastnosti naredijo kuhinjo nobilia več kot kuhinjo, vaš prostor pa se spremeni v DOM.
Uporabnost kuhinje se skriva v majhnih detajlih, ki poenostavijo kuhanje in ga naredijo zabavnega. Z vgrajenimi vtičnicami za USB priključke, zvočnike, polnilnce, brezvrvično polnjenje pametnih telefonov, držala za tablice stopa nobilia v korak s sodobnimi trendi.

Nobilia kuhinje

Kuhinje nobilia zagotavljajo popolno izkoriščenost prostora, individualnost pri oblikovanju, popolno prilagajanje prostoru in neštete možnosti barvnih kombinacij. Obiščite nas v IL Ambienti, kjer si boste izbrali pravo kuhinjo za vas.
Vrhunske kuhinje nobilia še nikoli tako ugodno. Vse kuhinje nobilia naročene do 15.11.2018 cenejše za 60 %. Ne odlašajte - poiščite svojo nobilia kuhinjo.
Vse kuhinje nobilia naročene do 15.11.2018 dostavimo in zmontiramo do konca leta 2018 in silvesterska večerja bo pridišala iz nove nobilia kuhinje iz IL Ambienti.