Moj dom moj svet

NOLTE Store 2018
Pravi trenutek za novo NOLTE kuhinjo.
Vse do -60 % popusta.
Kuhinje NOLTE odlikuje pregovorna nemška kakovost. Vsak del kuhinje je izdelan do popolnosti in pred izdobavo podrobno pregledan. Pri izdelavi so uporabljeni najkakovostnejši materiali, sama izdelava pa poteka avtomatično. Za kuhinje NOLTE  v popolnosti drži Made in Germany.
Kuhinje NOLTE so sinonim nemške kakovosti, čistih linij, nešteto možnosti postavitev in medsebojnih kombinacij. NOLTE je že 50 let vodilno nemško podjetje v oblikovanju kuhinj in inovativnih rešitvah, ki kuhinjo v celoti prilagodijo željam posameznika. Dodelane podrobnosti, izdelane za vas, naredijo veliko razliko med običajno kuhinjo in kuhinjo NOLTE. Edinstvene, elegantne, individualne in v celoti izdelane kuhinje iz naravnih materialov postanejo tako prijeten prostor druženja in estetski del doma.

NOLTE Carisma

Kuhinja s popolno karizmo, ki vas takoj zasvoji. Drzne kombinacije in popolne linije izražajo karakter poln samozavesti.
Več informacij

NOLTE Corona

Umirjene linije, kombinacije toplih zemeljskih barv in premišljeno izdelani elemnti in podrobnosti bodo zadovoljile še tako zahtevnega kuharja.
Več informacij

NOLTE Manhattan

Urbana kuhinja mladostniškega videza, polna odlagalnih površin, ki se popolnoma zlije z vašim domom.
Več informacij

NOLTE Lederoptik 1

Kuhinja, ki izstopa in te takoj osvoji. Posebna tehnologija nanosa vrhnjega sloja ustvari identični vtis pravega usnja.
Več informacij

NOLTE Lederoptik 2

Kombinacija barv, optičnega izgleda usnja, ročajev v retro barvi bakra in tanjša delovna plošča poudarijo eleganco in prestižnost kuhinje. Idealna kuhinja za druženje in uživanje v gurmanskih užitkih.
Več informacij

NOLTE Portland

Kuhinja, ki sledi sodobnim trendom. Čiste linije ter kombinacije barve svetlega ali temnega betona z lesnim dekorjem in steklom poudarja trendovski značaj kuhinje.
Več informacij

NOLTE Soft Lack 1

Vedno atraktivna kuhinja v kombinaciji drznih barv bo kar vabila, da jo preizkusite.
Več informacij

NOLTE Stone

Toplina naravnih tonov kamna v kombinaciji s sodobno oblikovanimi elementi ustvari topl kotček v vašem domu, katerega ne boste hoteli zapustiti.
Več informacij

NOLTE Windsor

Popolna klasika s sodobnim pridihom, ki pričara pridih tradicije in privabi spomine iz babičine kuhinje.
Več informacij
Bora
Revolucija v kuhanju! Kuhalna plošča in napa v enem!
K vrhunskim kuhinjam NOLTE se poda tudi vrhunski kuhalni sistem BORA. Kuhalni sistem BORA v eni napravi združuje kakovostno indukcijsko ploščo in kuhinjsko napo, ki odvaja paro točno tam kjer nastaja.