Moj dom moj svet

Kuhinje NOBILIA 2018
Pravi trenutek za novo NOBILIA kuhinjo.

Ob otvoritvi nove razstave kuhinj Nobilia podarjamo do -60% POPUSTA + DARILO. Akcija velja za vse kuhinje Nobilia do 30.9.2018.

NOBILIA Structura

Prostor z kuhinjo tvori popolno simbiozo.
Robovi ličnic so obdelani lasersko, kar omogoča popolnoma ravne površine, ujemanje med ličnicami in preprečuje nabiranje umazanije v nekoč lepljenih stikih robov.
Več informacij

Nobilia Touch

Kuhinja s popolno karizmo, ki vas takoj zasvoji. Drzne kombinacije in popolne linije izražajo karakter poln samozavesti.
Kuhinje NOBILIA imajo razvit sistem shranjevanja najpogostejših predmetov (krožniki, pribor, posodice za začimbe) v elementih, ki omogoča organiziran način shranjevanja ogromnih količin pribora.
Več informacij

NOBILIA Castello

Prilagodljiv sistem omogoča številne kombinacije in daje pridih domačnosti.
Vsi elementi z nameščenimi vrati imajo vgrajen inovativni sistem SENSYS zapiranja vrat in PROFI+ zapiranja predalov, ki omogočajo neslišno enakomerno zapiranje že od 35 stopinjske odprtosti vrat.
Več informacij

NOBILIA Laser

Večna klasika z ogromno prostora v majhnem prostoru
Več informacij

NOBILIA Fashion

Nova zvezda med kuhinjami Nobilia
Inovativni sistem PROFI+ zagotavlja nosilnost elementov do teže 80 kg in tako poskrbi da jih lahko poljubno napolnite tudi z najtežjo vsebino, brez skrbi da bi elementi popustili.
Več informacij

NOBILIA Riva

Moderna dizajnerska kuhinja.
V proizvodnji gre vsaka kuhinja skozi 50 kontrolnih točk. Pri kakovosti kuhinj, NOBILIA ne dopušča kompromisov. Kuhinje so podprte s številnimi certifikati kakovosti.
Več informacij

NOBILIA Flash

Čiste linije, fina gradnja in jasno strukturirana notranjost - to je tisto, kar je značilno za našo Nobilia Flash kuhinjo.
Več informacij

NOBILIA Lucca

Zelo posebna kuhinja za ljubitelje klasičnih oblik. Sodobna in brezčasna.
Več informacij