Nolte do -50% popusta + DARILO

Nolte

Pravi trenutek za novo kuhinjo NOLTE

Ob predstavitvi novih kuhinj NOLTE 2019 podarjamo do -50% popusta + DARILO. Akcija velja za vse kuhinje NOLTE v salonu pohištva Il Ambienti Murska Sobota in galeriji Il Ambienti Ljubljana.

Ob nakupu lesenega dela kuhinje Nolte v vrednosti nad 3.850,00 € podarimo še pečico Electrolux EZA2400AOX in kuhalno ploščo Electrolux EHH6240ISK in brezplačno montažo ter dostavo.

Brezplačno strokovno svetovanje na vašem domu in 3D izris. Naročila za izris pošljete na e-naslov: info@ilambienti.com.

GARANCIJA NAJNIŽJE CENE V SLOVENIJI - če v 15 dneh po nakupu najdete enak izdelek v kateri koli drugi pohištveni trgovini v Sloveniji, vam razliko, skupaj s 6 % POPUSTOM, povrnemo!

 

Premišljeno izdelani in postavljeni elementi

Omogočajo, da je kuhanje v kuhinjah Nolte enostavno, da so pripomočki za kuhanje optimalno shranjeni in vedno pri roki in v tako kuhinjo se boste vedno radi vračali.

Inovativno razviti elementi oblikovani tako, da se zlijejo z ostalim pohištvom v domu omogočajo, da kuhinja postane naenkrat velik dom obenem pa inovativne rešitve omogočajo, da se izkoristijo prav vsi deli kuhinje.

Kombinacije masivnega lesa, kovine, barv in stenskih dekorjev prinesejo v dom svežino in del narave, ki se zlijejo z zdravim stilom življenja — Živi življenje – živi kuhinje NOLTE.

Obiščite nas v salonu pohištva Il Ambienti v Murski Soboti in si oglejte nove modele — Feel, Ferro, Portland, Nova Lack, Matrix, Manhattan ... verjamemo, da bodo očarale tudi vas.

Preverite na spletu