Živahna ali nevtralna kuhinja?

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pri izbiri kuhinje je tako veliko možnosti, da si le vzemite dovolj časa za razmislek, kaj vse pri stari pogrešate. Kako bi vaš prostor deloval z novimi elementi, si boste najlažje predstavljali, če vam strokovnjak izriše elemente v prostoru.

Osebnost kuhinje ustvarjajo fronte elementov in pult, seveda tudi keramika, jedilni kot in barve sten. Če ste bolj energična oseba, morda razmišljate o frontah močnih barv. Na primer o rdeči, modri, celo črni. Pred sprejetjem odločitve vsekakor prosite za nasvet strokovnjaka. Ogled prostora mu bo pomagal pri svetovanju.

Najbolj praktična izbira je kuhinja nevtralnih barv. Za takšno rešitev se odloči največ ljudi, saj omogoča spremembo stila kuhinje že z nekaj drobnimi dodatki v prostoru. Če ste imeli dodatke v modri barvi, kupite rdeče in kuhinja bo delovala drugače. Nova vaza, lončnice, tekstil, svečke, posodice za zelišča in živila, nova skleda za sadje… Z majhnim vložkom lahko ustvarite drugačno kuhinjo iz meseca v mesec. Zato se nevtralne kuhinje zlepa ne boste naveličali.
Category