Vzmetnice za dober spanec in dobro počutje

Registriran

5 meseca 2 tedna
Izbira nove vzmetnice ni lahka, saj je na trgu veliko ponudbe. Kako boste vedeli, katere lastnosti vzmetnice so prave za vas?

Ko boste izbirali vzmetnice, se boste sproti poučili o posameznih lastnostih in ugotovili, katere so tiste vzmetnice, ki bodo najbolj ustrezale prav vam.

Čeprav se sliši še tako samoumevno, najprej določite dimenzijo vzmetnice, ki jo iščete. Raje dva krat preverite, če niste prepričani, ali imate pravo dimenzijo vzmetnice. Da boste udobno ležali, mora biti širina vzmetnice vsaj 80 cm. Dolžina vzmetnice naj bo vsaj 10 cm večja od vaše telesne višine, pri tem pa vzglavnik ne zavzame dodatnega prostora. Izbira vzglavnika je prav tako pomembna kot izbira vzmetnice.

Središče vaših misli pri izbiri vzmetnice bo vaša hrbtenica. Četudi trenutno nimate težav s hrbtenico, lahko z izbiro prave vzmetnice vplivate na to, da težav tudi v prihodnje ne boste imeli.

Vzmetnice Kliknite tu za celoten katalog vzmetnic.
Prespite tretjino življenja. Izbira prave vzmetnice je investicija v vaše zdravje in mir.

Ko izbirate med trdotami vzmetnice, upoštevajte predvsem telesno težo. Če ste na primer težki 60 kg, se vzmetnice ugrezajo popolnoma drugače, kot pa če ste težki 90 kg. Ustrezno izbrana trdota vzmetnice bo vaši hrbtenici omogočila pravilen položaj. Pravilen položaj vaše hrbtenice na vzmetnici je takrat, ko se vzmetnica pod rameni in boki dovolj upogne, ledveni del pa ostaja ustrezno podprt. V nasprotnem primeru so vzmetnice obremenjujoče za hrbtenico, slabo boste spali in se zbudili razboleni.

Uležite se na vzmetnico, preizkusite jo, ali se na njej počutite prijetno. Preizkusite večje število vzmetnic. Pozanimajte se, kakšne sestave in iz katerih materialov so vzmetnice. Bodite pozorni tudi na standarde vzmetnice, ki zagotavljajo kvaliteto, higieno in zaščito. Ali imajo vzmetnice zaščito pred hišnimi pršicami ter preprečujejo nastajanje bakterij in glivic.

Na vzmetnicah boste preležali tretjino življenja. Izbira prave vzmetnice je investicija v vaše zdravje in mir. Pri izbiri vzmetnice se vam izplača vzeti čas. Obiščite naš razstavni salon, čas si bodo vzeli tudi naši svetovalci in vam pomagali izbrati pravo vzmetnico.

Nakup vzmetnice zaključite z izbiro enega ali dveh vzglavnikov. Le tako boste na svoji novi vzmetnici res dobro spali in se dobro počutili.
Category