Vgradne omare za vse sobe v stanovanju

Registriran

5 meseca 2 tedna
Če želite v stanovanju maksimalno izkoristiti prostor in pridobiti čim več prostora za shranjevanja, so vgradne omare odlična rešitev. Vgradne omare lahko postavite v prav vsak prostor v stanovanju. Vgradne omare individualno prilagodite vsaki steni, - Vgradne omare tudi poševnemu stropu mansarde. Če imate na steni prostora, kjer bo stala vgradna omara, cevi ali elektro omarico, se jih primerno zapre ali se naredijo ustrezni izrezi.

Vgradne omare v dizajnu, materialih in barvah ustrezajo vsem modernim pohištvenim smernicam. Vgradne omare temeljijo na minimalizmu, kar pomeni »manj je več«. Drsna vrata vgradne omare so ravnih in preprostih linij, elegantne in čiste oblike. Vgradne omare pa imajo po drugi strani za shranjevanje garderobe precej več dodatkov, kot so (izvlečni) obešalniki hlač, (izvlečne) palice za obešanje, nosilci kravat, izvlečne košare, predali različnih velikosti.

Prav številni notranji dodatki omogočajo, da lahko notranjost vgradne omare individualno prilagodite potrebam po shranjevanju garderobe in potrebščin v vsaki sobi posebej. Obešala, police in predale v notranjosti vgradne omare prilagodite tudi svojim osebnim potrebam. Če imate dolge plašče, elegantne obleke, srajce, suknjiče, potrebujete več prostora za obešanje. Če pa ste bolj športni, v notranjosti vgradne omare potrebujete več polic in predalov.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Notranjost vgradne omare v spalnici.
Številni notranji dodatki omogočajo, da notranjost vgradne omare individualno prilagodite svojim potrebam in željam. Oba partnerja imata svojo stran vgradne omare v spalnici.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Notranjost vgradne omare otroške sobe v mansardi.
Vgradne omare se prilagodijo poševnemu stropu. Vgradne omare omogočajo, da izkoristite tudi prostor med vrhom omare in steno, kar klasične omare ne omogočajo.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Notranjost vgradne omare v predsobi.
Številni notranji dodatki omogočajo, da notranjost vgradne omare individualno prilagodite potrebam po shranjevanju obleke, obutve in drugih potrebščin, ki jih običajno odlagate v predsobi.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category