Vgradne omare za prihranek prostora in estetiko v stanovanju

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare so odlična rešitev, če želite v stanovanju maksimalno izkoristiti prostor in pridobiti čim več prostora za shranjevanja. Vgradne omare vam omogočijo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga klasične omare nimajo – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Vgradne omare tudi učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna. - Vgradne omare
Vgradne omare Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux se ujemajo z ostalimi linijami pohištva Alples, tako da bo vaš prostor deloval skladno in urejeno.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa. Opremljanje stanovanja bo postala prijetna izkušnja, saj vas ne bo skrbelo, da bo vaša postelja tujek v prostoru in se barva nočne omarice ne bo skladala z barvo vrat vgradne omare.

Vgradne omare
Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare ponujajo prostor za shranjevanje od stropa do tal. V vgradno omaro lahko pospravite praktično vso ne le svojo garderobo in potrebščine, ampak tudi od partnerja.

Vgradne omare Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux ponujajo številne uporabne dodatke za organizacijo garderobe. V vgradno omaro boste z lahkoto pospravili svoje bluze, majice in puloverje ter partnerjeve srajce in obleke.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category