Vgradne omare za maksimalni izkoristek prostora

Registriran

5 meseca 2 tedna
Če želite v stanovanju maksimalno izkoristiti prostor in pridobiti čim več prostora za shranjevanja, so vgradne omare odlična rešitev. Vgradne omare dopuščajo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga pri klasičnih omarah zmanjka – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Vgradne omare tudi učinkovito rešujejo prostrorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna. - Vgradne omare
Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri. Vgradne omare lahko segajo od stene do stene, od tal do stropa, skrijejo nepravilnosti v prostoru, omogočajo nove rešitve prehodov med prostori.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux omogočajo, da izkoristite vsak kotiček, tudi v zahtevnejših prostorih, kot so na primer mansarde.

Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa. Vgradne omare imajo kaljena stekla, ki zagotavljajo varnost, kar je še posebej pomembno za otroške sobe. Vgradne omare so tudi zračne, saj omogočajo kroženje zraka, kar preprečuje pojav plesni. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih. Vgradne omare boste tiho odpirali iz zapirali. K lahkotnemu odpiranju vgradne omare še dodatno prispeva ergonomija ročaja.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux imajo bogato izbiro notranje opreme, zato je notranja ureditev lahko povsem prilagojena vašim željam in potrebam.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category