Vgradne omare za maksimalni izkoristek prostora v manjših sobah in prehodih

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare so odlična rešitev povsod, kjer želite kar najbolje izkoristiti prostor, ali je to v stanovanju ali v poslovnih prostorih. Najpogosteje so vgradne omare postavljene v spalnicah, na hodnikih, v predsobah, v utilitiju in v otroških sobah. - Vgradne omare
Vgradne omare običajno segajo od tal do stropa in od stene do stene, kar pa ni značilno za klasične omare. Vgradne omare so običajno tudi brez stropa, hrbta in dna, drsna vrata tečejo po tleh. Vgradne omare so še najboljša rešitev za prostore, kjer je gibanje omejeno.

Za postavitev vgradne omare skorajda ni ovir. Če imate na steni prostora, kjer bo stala vgradna omara, cevi ali elektro omarico, se jih primerno zapre ali se naredijo ustrezni izrezi. Vgradne omare je mogoče postaviti tudi pod poševni strop mansarde.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare omogočajo maksimalni izkoristek prostora in estetsko zapolnitev celotne stene. Vgradne omare z velikimi obrobljenimi ploskvami posnemajo japonski slog pohištva, ki je priljubljen v sodobnem oblikovanju notranje opreme.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri.
Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Razporeditev obešal, polic in predalov v notranjosti vgradne omare je odvisna od potreb in želja uporabnikov. Razmislite tudi, kaj vse želite pospraviti v novo vgradno omaro, pa v obstoječi omari ni bilo prostora.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category