Vgradne omare tudi znotraj omogočajo kar najbolj racionalno razporeditev prostora

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna. Vgradne omare v dizajnu, materialih in barvah ustrezajo vsem modernim pohištvenim smernicam. Drsna vrata vgradne omare so ravnih in preprostih linij, elegantne in čiste oblike. - Vgradne omare
Kako globoke so vgradne omare, je odvisno od tega, kaj boste shranjevali. Če so na primer vgradne omare namenjene le čevljem, bo dovolj že globina 40 cm. Najpogosteje so vgradne omare v stanovanju seveda namenjene shranjevanju garderobe. Funkcionalna globina takšne vgradne omare je 60 cm.

Vgradne omare Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare dopuščajo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga pri klasičnih omarah zmanjka – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno.

Vgradne omare imajo za shranjevanje garderobe precej več dodatkov kot klasične omare. V notranjosti vgradne omare so (izvlečni) obešalniki hlač, (izvlečne) palice za obešanje, nosilci kravat, izvlečne košare, predali različnih velikosti. Praktični dodatki vam bodo omogočili popolno organizacijo vaše garderobe. Stvari boste vedno pospravili le na svoje mesto in v notranjosti vaše vgradne omare bo vladal popolni red.

Vgradne omare Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Obešala za kravate in predali za srajce so nujni notranji dodatki vgradne omare, v kateri svojo garderobo shranjuje poslovnež oziroma nekdo s poklicem, ki zahteva obleko.

Kako bodo imele vgradne omare razporejene police in obešala, je odvisno od vaših potreb, ki jih določa vaš življenjski stil in poklic, ki ga opravljate. Ali ste bolj poslovnež ali ste bolj športnik ali obrtnik? Za poslovneže so vgradne omare z veliko obešalnih palic, kjer bodo obešali obleke in kravate. Za športnike so primerne vgradne omare, ki imajo veliko polic in predalov.

Vgradne omare Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Notranjost vgradne omare za shranjevanje ženske garderobe. Izvlečni predali in košare za shranjevanje srajc, puloverjev, šalov in drugih modnih dodatkov.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category