Vgradne omare so odlična rešitev za manjše prostore

Registriran

5 meseca 2 tedna
Se tudi vam zdi, da vam klasične garderobne omare v stanovanju zavzamejo preveč prostora? Odlična rešitev za prihranek prostora so vgradne omare, pa tudi estetski videz vas bo navdušil. Vgradne omare so vse bolj priljubljena rešitev za shranjevanje garderobe, saj se popolnoma prilagodijo velikosti prostora. Vgradne omare so tudi dovolj prostorne, da vanje lahko pospravite praktično vso svojo osebno garderobo. - Vgradne omare
Vgradne omare so daleč najboljša rešitev za manjše sobe, kjer bi klasične omare zavzele preveč prostora in bi otežile gibanje stanovalcev. Vgradne omare so običajno postavljene v spalnicah, otroških sobah ali predsobah. Vgradne omare z drsnimi vrati lahko elegantno pregradijo spalnico v spalni in garderobni del. Vgradne omare z drsnimi vrati ne segajo v prostor in ne motijo prehoda. Vgradne omare tudi v manjšem prostoru puščajo dovolj prostora za prosto gibanje.

Poskrbite tudi, da imajo vgradne omare racionalno razporeditev prostora. Kar potrebujete, naj bo vidno in hitro pri roki. Globina vgradne garderobne omare za odrasle naj bo najmanj 60 cm, višina prostega prostora za obešanje plaščev in halj pa do meter in pol, kar pa je odvisno tudi od osebne višine in s tem dolžine plaščev.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare so odlična rešitev tudi za otroške sobe, ki so običajno manjši prostori. Vgradne omare Alp'lux se prilagodijo tudi poševnemu stropu v mansardi.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri. Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa.

Vgradne omare Alp'lux imajo kaljena stekla, ki zagotavljajo varnost, kar je še posebej pomembno za otroške sobe. Vgradne omare so tudi zračne, saj omogočajo kroženje zraka, kar preprečuje pojav plesni. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih. Vgradne omare boste tiho odpirali in zapirali. K lahkotnemu odpiranju vgradne omare še dodatno prispeva ergonomija ročaja.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category