Vgradne omare so odlična rešitev za manjše prostore, kjer je gibanje omejeno.

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vas motijo klasične garderobne omare, ker v vašem stanovanju zavzamejo preveč prostora? Če želite prihraniti prostor in vam je tudi estetski videz pomemben, vas bodo navdušile vgradne omare. Vgradne omare se popolnoma prilagodijo velikosti prostora, zato so vse bolj priljubljena rešitev za shranjevanje garderobe. - Vgradne omare
Vgradne omare so daleč najboljša rešitev za manjše sobe, kjer bi klasične omare zavzele preveč prostora in bi otežile gibanje stanovalcev. Vgradne omare so običajno postavljene v spalnicah, otroških sobah ali predsobah. Vgradne omare z drsnimi vrati ne segajo v prostor in ne motijo prehoda. Vgradne omare vam bodo tudi v manjši sobi dopuščale dovolj prostora za prosto gibanje.

Poskrbite tudi, da imajo vgradne omare racionalno razporeditev prostora. Kar potrebujete, naj bo vidno in hitro pri roki. Globina vgradne garderobne omare za odrasle naj bo najmanj 60 cm, višina prostega prostora za obešanje plaščev in halj pa do meter in pol, kar pa je odvisno tudi od osebne višine in s tem dolžine plaščev.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer so izkoristek prostora, neovirano gibanje in hkrati privlačen videz še posebej pomembni.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri. Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa.

Vgradne omare Alp'lux imajo kaljena stekla, ki zagotavljajo varnost, kar je še posebej pomembno za otroške sobe. Vgradne omare so tudi zračne, saj omogočajo kroženje zraka, kar preprečuje pojav plesni. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih. Vgradne omare boste tiho odpirali in zapirali.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Kako bodo imele vgradne omare razporejene police in obešala, je odvisno od vaših potreb, ki jih določa vaš življenjski stil in poklic, ki ga opravljate.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category