Vgradne omare so odlična rešitev za majhne sobe in prehode v stanovanju

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare so v stanovanju odlična rešitev povsod, kjer želite kar najbolje izkoristiti prostor. Najpogosteje so vgradne omare postavljene v spalnicah, na hodnikih, v predsobah, v utilitiju in v otroških sobah. Vgradne omare omogočajo maksimalni izkoristek prostora in estetsko zapolnitev celotne stene. - Vgradne omare
Za postavitev vgradne omare skorajda ni ovir. Vgradne omare lahko enostavno prilagodite specifičnim lastnostim in omejitvam prostora, kot so na primer neravne stene, cevi, radiatorji, električna omarica, stikala in vtičnice. Takšna mesta se primerno zaprejo ali pa imajo vgradne omare ustrezne izreze. Vgradne omare je mogoče postaviti tudi pod poševni strop mansarde.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. V vgradne omare lahko pospravite praktično »vse«, ne le vaše osebne garderobe.

Vgradne omare naj bodo široke vsaj 120 cm. Vgradne omare namreč potrebujejo vsaj dvoje drsnih vrat, torej dva krat 60 cm širine. Vgradne omare z drsnimi vrati ne segajo v prostor in ne motijo prehoda. Vgradne omare tudi v manjši sobi puščajo dovolj prostora za prosto gibanje.

Najpogosteje so vgradne omare v stanovanju namenjene shranjevanju garderobe. Kako bodo imele vgradne omare razporejene police in obešala, je odvisno od vaših potreb, ki jih določa vaš življenjski stil in poklic, ki ga opravljate. Na primer za poslovneže so primerne vgradne omare z veliko obešalnih palic, kjer bodo obešali obleke in kravate.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare omogočajo veliko dodatkov za racionalno razporeditev prostora. Eden takih dodatkov so na primer obešala za kravate, šale in pasove.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare so ne le tako zelo praktične, ampak tudi prispevajo k estetiki prostora. Drsna vrata vgradne omare so kot estetska dekoracija vaše sobe.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category