Vgradne omare so izviren in estetski način opreme prostora.

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare so odlična rešitev, če želite v stanovanju maksimalno izkoristiti prostor in pridobiti čim več prostora za shranjevanja. Vgradne omare vam omogočijo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga klasične omare nimajo – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Vgradne omare tudi učinkovito rešujejo prostrorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna. - Vgradne omare
Za postavitev vgradne omare skorajda ni ovir. Če imate na steni prostora, kjer bo stala vgradna omara, cevi ali elektro omarico, se jih primerno zapre ali se naredijo ustrezni izrezi. Vgradne omare je mogoče postaviti tudi pod poševni strop mansarde.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri. Vgradne omare lahko segajo od stene do stene, od tal do stropa, skrijejo nepravilnosti v prostoru, omogočajo nove rešitve prehodov med prostori.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare in predelne stene z drsnimi vrati Alp'lux omogočajo nove rešitve prehodov med prostori. Vgradne omare in predelne stene Alp'lux se s svojimi dimenzijami in izborom odličnih materialov skladajo s pohištvenimi programi Alples.

Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa. Vgradne omare imajo kaljena stekla, ki zagotavljajo varnost, kar je še posebej pomembno za otroške sobe. Vgradne omare so tudi zračne, saj omogočajo kroženje zraka, kar preprečuje pojav plesni. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih. Vgradne omare boste tiho odpirali iz zapirali.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare z velikimi obrobljenimi ploskvami posnemajo japonski slog pohištva, ki je priljubljen v sodobnem oblikovanju notranje opreme.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category