Vgradne omare so funkcionalna in estetska rešitev

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare so v stanovanju odlična rešitev povsod, kjer želite kar najbolje izkoristiti prostor. Najpogosteje so vgradne omare postavljene v spalnicah, na hodnikih, v predsobah, v utilitiju in v otroških sobah. Vgradne omare omogočajo maksimalni izkoristek prostora in estetsko zapolnitev celotne stene. - Vgradne omare
Za postavitev vgradne omare skorajda ni ovir. Vgradne omare lahko enostavno prilagodite specifičnim lastnostim in omejitvam prostora, kot so na primer neravne stene, cevi, radiatorji, električna omarica, stikala in vtičnice. Takšna mesta se primerno zaprejo ali pa imajo vgradne omare ustrezajoče izreze. Vgradne omare je mogoče postaviti tudi pod poševni strop mansarde.

Vgradne omare naj bodo široke vsaj 120 cm. Vgradne omare namreč potrebujejo vsaj dvoje drsnih vrat, torej dva krat 60 cm širine. Vgradne omare z drsnimi vrati ne segajo v prostor in ne motijo prehoda. Vgradne omare tudi v manjšem prostoru puščajo dovolj prostora za prosto gibanje.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare so daleč najboljša rešitev za manjše sobe, kjer bi klasične omare zavzele preveč prostora in bi otežile gibanje stanovalcev.

Kako globoke so vgradne omare, je odvisno od tega, kaj boste shranjevali. Če so na primer vgradne omare namenjene le čevljem, bo dovolj že globina 40 cm. Najpogosteje so vgradne omare v stanovanju seveda namenjene shranjevanju garderobe. Funkcionalna globina takšne vgradne omare je 60 cm.

Kako bodo imele vgradne omare razporejene police in obešala, je odvisno od vaših potreb, ki jih določa vaš življenjski stil in poklic, ki ga opravljate. Ali ste bolj poslovnež ali ste bolj športnik ali obrtnik? Za poslovneže so vgradne omare z veliko obešalnih palic, kjer bodo obešali obleke in kravate. Za športnike so primerne vgradne omare, ki imajo veliko polic in predalov.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa. Vgradne omare so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Poskrbite tudi, da imajo vgradne omare racionalno razporeditev prostora. Kar potrebujete, naj bo vidno in hitro pri roki.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category