Vgradne omare prihranijo prostor in navdušijo z estetskim videzom

Registriran

5 meseca 2 tedna
Vgradne omare so odlična rešitev, če želite v stanovanju maksimalno izkoristiti prostor in pridobiti čim več prostora za shranjevanja. Vgradne omare vam omogočijo prostor za shranjevanje prav tam, kjer ga klasične omare nimajo – med vrhom omare in stropom ter med omaro in steno. Vgradne omare tudi učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna. - Vgradne omare
Za postavitev vgradne omare skorajda ni ovir. Če imate na steni prostora, kjer bo stala vgradna omara, cevi ali elektro omarico, se jih primerno zapre ali se naredijo ustrezni izrezi.
Vgradne omare je mogoče postaviti tudi pod poševni strop mansarde.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo Alplesove vgradne omare Alp'lux. Vgradne omare in predelne stene Alp`lux so inovativna rešitev za opremo bivanjskih prostorov po meri.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Program Alp'lux niso le vgradne omare, ampak tudi predelne stene z drsnimi vrati. Vgradne omare in predelne stene se ujemajo z ostalimi linijami pohištva Alples, tako da bo vaš prostor deloval skladno in urejeno.

Vgradne omare Alp'lux se v barvah in materialu dopolnjujejo s spalnicami, otroškimi sobami, predsobami in dnevnimi sobami iz Alplesovega programa. Opremljanje stanovanja bo postala prijetna izkušnja, saj vas ne bo skrbelo, da bo vaša postelja tujek v prostoru in se barva nočne omarice ne bo skladala z barvo vrat vgradne omare.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux se ujemajo z ostalimi linijami pohištva Alples in ponujajo številne uporabne dodatke za organizacijo vaše garderobe. V vgradni omari boste z lahkoto vzdrževali red.

Vgradne omare Alp'lux niso rešitev le za spalnice, ampak tudi za vedno premajhne predsobe. Vgradne omare so izkoristek prostora od tal do stropa, od stene do stene. Vgradne omare Alp'lux se bodo v barvi in materiali lepo ujele z obešalno steno in omarico za čevlje.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux imajo kaljena stekla, ki zagotavljajo varnost. Vgradne omare boste z lahkoto tiho odpirali iz zapirali, saj so opremljene z blažilci na predalih, izvlečnih policah in vratih.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category