Vgradne omare istega materiala in barve, kot je ostalo vaše pohištvo

Registriran

5 meseca 2 tedna
Če že imate v prostoru pohištvo, ki ga želite ohraniti, se boste ob nakupu vgradne omare soočili s težavo, kako uskladiti pohištvo in vgradno omaro, da prostor še vedno deluje enotno in usklajeno. Kupci velikokrat pridejo v pohištveni salon z vzorcem materiala v roki. - Vgradne omare
Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux so za spalnice Alples najboljša rešitev. Vaša spalnica bo v barvah in vzorcih delovala kot skladna celota.

Ali imajo vzorec materiala vgradne omare, zraven katere iščejo pohištvo. Ali imajo vzorec pohištva, zraven katerega iščejo primerne vgradne omare. Rešitev je na dlani, če je vaše stanovanje opremljeno s pohištvom Alples. Vgradne omare Alp'lux se ujemajo z drugimi linijami pohištva Alples, zato boste z lahkoto poenotili barve in materiale vgradne omare in ostalega pohištva v prostoru.

Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Če imate predsobo iz programa Alples, so vgradne omare Alp'lux rešitev kot na dlani. Lepo se bodo ujele z ostalim pohištvom v prostoru.

Opremljanje stanovanja bo postala prijetna izkušnja, saj vas ne bo skrbelo, da bo vaša postelja tujek v prostoru in se barva nočne omarice ne bo skladala z barvo vrat vgradne omare. Vgradne omare Alp'lux niso rešitev le za spalnice, ampak tudi za vedno premajhne predsobe. Vgradne omare so izkoristek prostora od tal do stropa, od stene do stene. Vgradne omare Alp'lux se bodo v barvi in materiali lepo ujele z obešalno steno in omarico za čevlje. Vgradne omare Alp'lux se bodo lepo ujele tudi z linijami pohištva za otroške in mladinske sobe.

Vgradne omare
Vgradne omare Kliknite tu za katalog vgradne omare. Program Alp'lux so tudi drsna vrata, s katerimi boste enostavno in estetsko pregradili prostor na dva dela.

S koristnimi nasveti za postavitev vgradne omare vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za vgradne omare našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in vaše želje bomo izdelali predlog postavitve vgradne omare.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category