Spalnice za intimno in pomirjujoče vzdušje

Registriran

5 meseca 2 tedna
Zamislite si slike idealne spalnice. Kateri stil in katere barve spalnice si predstavljate? Kaj ste si vedno želeli, da bi bil tudi del vaše spalnice? Spalnice so intimni prostori, v katere gostje nimajo vstopa, zato se lahko odločite za katerikoli kos pohištva in barvo spalnice, četudi se ne ujema v celoti s preostalim stanovanjem. Vas navdušuje drznost in izvirnost spalnice ali pač preprosto romantika? - Spalnice
- Spalnice v akciji
Klasični sestav spalnice so postelja, nočni omarici in garderobna omara. Nočni omarici spalnice naj bosta tako visoki, kot je zgornji del postelje. Nočni omarici spalnice naj bosta tudi dovolj prostorni, da lahko shranite vse, kar potrebujete, kadar ste v postelji, ali so to knjige, revije, robčki, ….

Garderobna omara, samostoječa ali vgradna, je za spalnice nepogrešljiva. Če prostor spalnice dopušča, postavite manjšo zofo ali počivalnik skupaj s klubsko mizico ali kakšno drugo površino za odlaganje. Tako boste iz spalnice ustvarili tudi prijeten in miren kotiček za branje knjig in revij.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Klasični sestav spalnice so postelja, nočni omarici in garderobna omara.

Vzdušje spalnice ustvarjajo barve. Če imate v preostalem stanovanju bele stene, premislilte, ali pa bi morda le nanesli barvni odtenek svetlih barv ter tako pričarali topel prostor in vzdušje spalnice. Pa ni pomembna le barva sten spalnice, ampak tudi barva pohištva, posteljnine in ostalega. Velja pa na splošno upoštevati nasvet, da so stene spalnice všečnih nevtralnih barvnih odtenkov, posteljnina naj bo bolj žive barve, a še zmerom usklajena z barvo sten. Manjši elementi naj bodo temnejšega barvnega odtenka, recimo okvir postelje, ogrodja svetil, okvirji slik in podobno.

Namenite pozornost primerni osvetlitvi prostora spalnice. Namesto centralnega svetila na stropu spalnice razporedite manjša svetila, ki jih postavite na omarice ali stene. Pritajena svetloba spalnice ustvarja vzdušje intimnosti in romantike.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Ne kombinirajte več kot štiri različne barve spalnice.

Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category