Spalnice, v katerih boste dobro spali in se dobro počutili

Registriran

5 meseca 2 tedna
Poskrbite za skladen izbor pohištva spalnice. Če spalnice opremite v več različnih stilih, ki se med seboj ne ujemajo, vam bo to vzbujalo le slabe občutke. Prvi korak boste naredili že, ko se odločite, katerim dejavnostim bo vaša spalnica namenjena. Spanje vsekakor ostaja na prvem mestu, vendar pa spalnice že dolgo niso več samo to. - Spalnice
- Spalnice v akciji
Spalnice so lahko tudi prostori, v katerih telovadite, berete, zajtrkujete, delate, ličite. Šele ko boste določili vse dejavnosti, začnite z izborom pohištva spalnice. Izbiro pohištva za spalnice pa le določa velikost prostora. Ali imate prostora še za kaj več kot za osnovno opremo iz postelje, nočnih omaric in garderobne omare?

Kraljica spalnice je zagotovo postelja. Želite si veliko in udobno posteljo, pa vendar morate okoli postelje spalnice zagotoviti tudi dovolj prostora za gibanje. Na treh straneh postelje naj bo vsaj 45 cm prostora, vzglavje pa je lahko ob steni spalnice.

V slovenskih stanovanjih večinoma ni posebne sobe, namenjene shranjevanju oblačil, kot to vidimo v ameriških filmih. Shranjevanju osebne garderobe še največkrat služijo garderobne omare spalnice. Notranji prostor garderobne omare naj bo racionalno razporejen, da boste našli dovolj prostora za shranjevanje. Na primer omare za obešalnike naj imajo vsaj 60 cm globine.

Poskrbite za primerno osvetlitev spalnice. Ostra in neposredna svetloba spalnice vas bo motila. Potrebovali boste mirno in intimno vzdušje spalnice, ki ga ustvarja le razprešna svetloba. Razpršeno svetlobo spalnice boste dosegli z uporabo ploskovnih luči in senčniki za svetila.

Nepogrešljivi za spalnice sta lučki na nočnih omaricah. Nočni lučki namestite na vsako stran postelje 60 cm nad višino vzmetnice. Funkcionalna rešitev je, če imate eno stikalo za nočni lučki tudi ob vhodu spalnice in ne le ob postelji.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Senčniki za svetila ustvarjajo razpršeno svetlobo spalnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category