Spalnice v barvah, ki pričarajo prijeten prostor za počitek in sprostitev

Registriran

5 meseca 2 tedna
Spalnice so intimni prostori, v katere gostje nimajo vstopa, zato se lahko odločite za katerikoli kos pohištva in barvo spalnice, četudi se ne ujema v celoti s preostalim stanovanjem. Barve spalnice imajo pomemben vpliv na vaše počutje in doživljanje prostora. Pa ni pomembna le barva sten spalnice, ampak tudi barva pohištva, posteljnine in ostalega. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Če imate v preostalem stanovanju bele stene, premislilte, ali pa bi morda na stene spalnice le nanesli barvni odtenek svetlih barv ter tako pričarali topel prostor in vzdušje.

Stene majhnih spalnice naj bodo svetlih odtenkov.Če boste namreč stene manjše spalnice pobarvali v temne barve, bo prostor izgledal še manjši. Če je soba velika, imate pri barvah spalnice večjo izbiro. Lahko izberete živahnejše barve spalnice. Ne glede na to, ali je prostor spalnice velik ali majhen, se v močnih in temnih barvah ne boste počutili dobro. Za spalnice izberite pomirjujoče barvne odtenke.

Pomirjujoče na vzdušje spalnice vplivajo hladne barve, kot so na primer modra, zelena in barva sivke. Prav hladne barve so tudi najbolj priporočljive za barve spalnice. Če boste znali pravilno kombinirati s pohištvom in tekstilijami, se lahko odločite tudi za toplejše barvne odtenke. Primerne tople barve za spalnice so na primer masleno rumena, breskova ali nežno roza barva.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Hladne barve, kot so na primer modra, zelena ali barva sivke, so med najbolj priporočljivimi za barve spalnice.

Odlična izbira za spalnice so tudi nevtralne barve. Nevtralne barve spalnice vam omogočajo tudi več izbire pri dekoraciji z blazinami, slikami, posteljnino, zavesami in drugimi tekstilijami. Nevtralne barve spalnice kombinirajte na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro. Manjši elementi naj bodo temnejšega barvnega odtenka, recimo okvir postelje, ogrodja svetil, okvirji slik in podobno.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Nevtralne barve spalnice lahko na primer kombinirate s temno rdečo. Manjši elementi so lahko temnejše barve, kot je na primer kanček črne.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category