Spalnice so prostori za spanje, shranjevanje garderobe, pa tudi ne več samo to...

Registriran

5 meseca 2 tedna
Poskrbite za skladen izbor pohištva spalnice. Če spalnice opremite v več različnih stilih, ki se med seboj ne ujemajo, vam bo to vzbujalo le slabe občutke. Prvi korak boste naredili že, ko se odločite, katerim dejavnostim bo vaša spalnica namenjena. Spanje vsekakor ostaja na prvem mestu, vendar pa spalnice že dolgo niso več samo to. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Spalnice so lahko tudi prostori, v katerih telovadite, berete, zajtrkujete, delate, ličite. Šele ko boste določili vse dejavnosti, začnite z izborom pohištva spalnice. Izbiro pohištva za spalnice pa le določa velikost prostora. Ali imate prostora še za kaj več kot za osnovno opremo iz postelje, nočnih omaric in garderobne omare?

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Spalnice so lahko tudi prostori, v katerih si uredite delovni kotiček.

Kraljica spalnice je zagotovo postelja. Želite si veliko in udobno posteljo, pa vendar morate okoli postelje spalnice zagotoviti tudi dovolj prostora za gibanje. Na treh straneh postelje naj bo vsaj 45 cm prostora, vzglavje pa je lahko ob steni spalnice.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Četudi je prostor spalnice manjši, si za neovirano gibanje okoli postelje zagotovite vsaj 45 cm prostora, vzglavje pa je lahko ob steni spalnice.

V slovenskih stanovanjih večinoma ni posebne sobe, namenjene shranjevanju oblačil, kot to vidimo v ameriških filmih. Shranjevanju osebne garderobe še največkrat služijo garderobne omare spalnice. Notranji prostor garderobne omare naj bo racionalno razporejen, da boste našli dovolj prostora za shranjevanje.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. V garderobni omari spalnice boste shranjevali skorajda vso svojo osebno garderobo. Racionalno razporedite notranji prostor garderobne omare. Na primer omare za obešalnike naj imajo vsaj 60 cm globine.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category