Spalnice so prostori, v katerih preživite tretjino življenja

Registriran

5 meseca 2 tedna
Kot prostori v stanovanju so spalnice ločene od hrupnega bivalnega dela, kar je še posebej pomembno, če družinski člani hodijo spat ob različnih urah. Spalnice so ponavadi tudi na tisti strani hiše, ki ne meji na prometno cesto ali hrupno ulico. Priporočljiva lega za spalnice je vzhodna stran, ki zagotavlja jutranje sonce, lažje in prijetnejše prebujanje. Primerna je tudi severna stran spalnice, ki se bo v poletni vročini manj ogrela kot drugi prostori v stanovanju. Če je hiša v nadstropjih, ne postavite spalnice nad garažo, kopalnico, kuhinjo ali nad vhodom. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
V spalnici preživite tretjino svojega življenja – toliko ga prespite, zato potrebujejo spalnice pri opremljanju enako pozornost kot drugi prostori vašega stanovanja. Spalnice so praviloma namenjene dvema osebama, zato je kvadratna soba najprimernejša oblika prostora, ki ga namenite spalnici. Kvadratna oblika spalnice daje obema partnerja enako prostora.

Barve spalnice, v katerih se boste dobro počutili, so blage in sproščujoče. Blage in sproščujoče so hladne barve, kot so modra, zelena ali barva sivke, ki simbolizirajo počitek. Tudi osvetlitev ustvarja vzdušje spalnice. Priporočljiva osvetlitev za spalnice je več manjših svetil. Nepogrešljivi sta nočni lučki, ena na vsaki strani postelje.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. V zeleni barvi spalnice se boste sprostili in umirili. Hladne barve, kot so modra, zelena ali barva sivke, simbolizirajo mir in počitek. Priporočljiva izbira za spalnice so tudi vse nevtralne barve.

Najvažnejši kos pohištva spalnice pa je seveda postelja. Posteljo postavite tako, da z nje vidite vhod v sobo, ni pa nujno, da je ravno v liniji vrat spalnice. Vzglavje postelje običajno postavimo ob steno, kar nam tudi daje občutek varnosti.

Slovenska stanovanja običajno nimajo posebnih sob za shranjevanje garderobe, kot to vidimo v ameriških filmih. To vlogo prevzamejo spalnice z garderobnimi omarami.

Moderne garderobne omare so v umirjenih naravnih barvah lesa, od bele in svetlo rjave do temno rjave, v kombinaciji s steklom in kovino. Umirjene naravne barve lesa so še posebej priporočljive, če garderobna omara zapolni eno steno spalnice od tal do stropa. Garderobna omara z drsnimi vrati je praktična rešitev za manjše spalnice. Svetle barve prostor povečajo, temne barve ga pomanjšajo, zato so temno rjave garderobne omare priporočljive le za velike in svetle spalnice.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Moderne garderobne omare so v umirjenih naravnih barvah lesa, v kombinaciji s steklom in kovino. Svetloba iz več manjših svetil, tudi v sklopu garderobne omare, ustvarja prijetno razprešno osvetlitev spalnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category