Spalnice so prostor, ki potrebuje razpršeno svetlobo

Registriran

5 meseca 2 tedna
Za osvetlitev spalnice v splošnem velja enako pravilo kot za druge bivalne prostore, torej čim bolj posredna in razpršena osvetlitev.

Namesto centralnega svetila na stropu spalnice razporedite manjša svetila na omarice ali stene. Pri razporeditvi svetil ste lahko precej svobodni, pomembno je le to, da je svetloba čimbolj posredna in razpršena. Če se morebiti le odločite za stropno svetilo, le tega ne namestite preblizu vzglavja ali tako, da bi vas s svojo svetlobo motilo v postelji. Stropno svetilo namestite nad sredino vznožja dvojne postelje. Geometrijska sredina spalnice je za namestitev enega stropnega svetila manj primerna. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Izogibajte se ostri in neposredni svetlobi, saj spalnice potrebujejo mirno in intimno vzdušje. Razpršeno svetlobo spalnice boste dosegli z uporabo ploskovnih luči in senčniki za svetila. Razpršena svetloba spalnice bo ustvarjala vzdušje intimnosti in romantike.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Razpršeno svetlobo spalnice boste dosegli z razporeditvijo več manjših svetil. Odlična rešitev so manjša svetila na steni in svetila v sklopu garderobne omare.

Za spalnice je najpomembnejša svetloba ob vzglavju. Eno so lučke na nočnih omaricah, ki se uporabljajo za minimalno osvetlitev spalnice ponoči, drugo pa so bralne lučke za tiste, ki pred spanjem v postelji radi kaj preberete. Bralna lučka mora svetiti neposredno na mesto, kjer med branjem držite knjigo. Za bralne lučke so zelo pripravni stenski ali stoječi reflektorji, ki ozko usmerijo snop svetlobe, da čim manj motite partnerja pri spanju.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Za spalnice je najpomembnejša svetloba ob vzglavju – nepogrešljivi nočni lučki na obeh straneh dvojne postelje.

Odlična rešitev za osvetlitev spalnice so tudi lučke v sklopu garderobne omare. Praktično je, če se lučke v garderobni omari tudi samodejno prižgejo, ko odprete vrata spalnice.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Lučke v sklopu garderobne omare so trend moderne spalnice. Hkrati ustvarjajo razpršeno in ambientalno osvetlitev spalnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category