Spalnice so intimno zatočišče, praviloma namenjeno dvema osebama

Registriran

5 meseca 2 tedna
Spalnice so praviloma namenjene dvema osebama. Za dobro počutje je pri opremljanju spalnice potrebno upoštevati navade obeh partnerjev, ki pa se lahko dostikrat precej razlikujejo. Želje in potrebe omejuje tudi prostor in finančne zmožnosti. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Ali boste postavili posteljo blizu okna, stran od okna, ob steno ali na sredino spalnice? Ali uživate v svežem zraku, vaš partner pa se takoj prehladi, če posteljo postavite ob okno spalnice. Ali gre vaš partner zgodaj spat in zgodaj vstaja, vi pa še dolgo v noč berete ob nočni lučki? Neprimerna osvetlitev spalnice bo zagotovo netila prepir!

Poleg postelje, ki je osrednji kos pohištva spalnice, so pomembne tudi garderobne omare. Garderobne omare zasedejo veliko prostora spalnice. V garderobnih omarah shranjujete praktično skoraj vso svojo osebno garderobo.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Tipično slovensko stanovanje nima posebne sobe za shranjevanje garderobe, to vlogo prevzamejo spalnice.

Garderobne omare so videti mogočne, če jih postavite tako, da vidite le sprednje ploskve. Če za sobnimi vrati spalnice ne morete zagotoviti najmanj 60 cm prostora, ne postavljajte garderobne omare ob steno, sicer boste z vrati zadevali v omaro. Še najboljša rešitev bo garderobna omara z drsnimi ali zložljivimi vrati, saj bo prehod med omaro in drugim pohištvom spalnice lažji.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Omare z drsnimi ali zložljivimi vrati so v zadnjih letih trend moderne spalnice.

Spalnice potrebujejo mirno in intimno vzdušje, zato ostra in neposredna svetloba ni primerna. Mirno in intimno vzdušje spalnice boste ustvarili z razprešno svetlobo. Razpršeno svetlobo spalnice dosežete z uporabo ploskovnih luči, senčniki za svetila in lučkami v sklopu garderobne omare.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Senčniki za svetila in lučke v sklopu garderobne omare ustvarjajo razpršeno svetlobo spalnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category