Spalnice so intimni prostori za počitek in spanje

Registriran

5 meseca 2 tedna
Spalnice so intimni prostori, v katere gostje nimajo vstopa, pa vendar kljub temu opremljanje spalnice zahteva vsaj toliko pozornosti kot opremljanje kuhinje in dnevne sobe. Spalnice so prostor za počitek in spanje, tudi prostor za shranjevanje osebne garderobe. Čeprav je spanje vsekakor na prvem mestu, lahko spalnice namenite tudi drugim dejavnostim. - Spalnice
- Spalnice v akciji
Spalnice so lahko tudi prostor za telovadbo, branje, zajtrkovanje, delo, ličenje. Če prostor spalnice dopušča, postavite manjšo zofo ali počivalnik skupaj s klubsko mizico ali kakšno drugo površino za odlaganje. Tako boste ustvarili prijeten in miren kotiček za branje knjig in revij... Če so spalnice dovolj prostorne, lahko postavite tudi predalnik ali komodo z ogledalom.

Glavni kos pohištva spalnice je zagotovo postelja. Okoli postelje spalnice si morate zagotoviti dovolj prostora za gibanje. Na treh straneh postelje naj bo vsaj 45 cm prostora, vzglavje pa je lahko ob steni spalnice. Dovolj prostora za prosto gibanje si zagotovite s postavitvijo garderobnih omar, ki imajo drsna ali zložljiva vrata, saj je prehod med omaro in drugim pohištvom spalnice lažji. Tudi sicer so omare z drsnimi ali zložljivimi vrati trend sodobne spalnice.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Osnovni in hkrati tudi klasični sestav spalnice so postelja, garderobna omara in nočni omarici. Osnovni postavitvi prilagodite ostale kose pohištva spalnice.

Nočni omarici v spalnicah naj bosta tako visoki, kot je zgornji del postelje. Nočni omarici v spalnicah naj bosta tudi dovolj prostorni, da lahko shranite vse, kar potrebujete, kadar ste v postelji, ali so to knjige, revije, robčki, ... Zelo pripravno je tudi, če imate eno stikalo za nočni lučki ob vhodu in ne le ob postelji spalnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Spalnice so običajno tudi prostor za shranjevanje osebne garderobe. Velike garderobne omare z drsnimi vrati so trend sodobnih spalnic, so funkcionalne in estetske.
Category