Spalnice s pravo izbiro barv ustvarijo intimno in pomirjujoče vzdušje

Registriran

5 meseca 2 tedna
Spalnice so prostori za počitek in spanje, zato naj oprema, barve in osvetlitev ustvarjajo pomirjujoče in intimno vzdušje. Barve spalnice imajo pomemben vpliv na vaše počutje in doživljanje prostora. - Spalnice
- Spalnice v akciji
Če so spalnice majhne sobe, naj bodo stene svetlih odtenkov. Če boste namreč stene manjše spalnice pobarvali v temne barve, bo soba izgledala še manjša. Če je soba velika, imate pri barvah spalnice večjo izbiro. Lahko izberete živahnejše barve spalnice. Ne glede na to, ali je prostor spalnice velik ali majhen, se v močnih in temnih barvah ne boste počutili dobro.

Pomirjujoče na vzdušje spalnice vplivajo hladne barve, kot so na primer modra, zelena in barva sivke. Prav hladne barve so tudi najbolj priporočljive za barve spalnice. Če boste znali pravilno kombinirati s pohištvom in dodatki, se lahko odločite tudi za toplejše barvne odtenke. Primerne tople barve za spalnice so na primer masleno rumena, breskova ali nežno roza barva.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Za barve spalnice so priporočljive hladne barve, kot so modra, zelena in barva sivke. Hladne barve sten ustvarjajo pomirjujoče vzdušje spalnice.

Tudi nevtralne barve so odlična izbira za barve spalnice, saj delujejo pomirjujoče in elegantno. Nevtralne barve spalnice vam omogočajo tudi več izbire pri dekoraciji z blazinami, slikami, posteljnino, zavesami ter drugimi tekstilijami in dodatki. Nevtralne barve dobro izgledajo, če jih kombinirate na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro. Če se barve naveličate, enostavno zamenjate dekoracijo, barve sten spalnice pa ostajajo nespremenjene.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Nevtralne barve so za spalnice vedno dobra izbira, saj delujejo pomirjujoče in elegantno. Nevtralne barve spalnice kombinirajte z dodatki močnejših barv, kot je na primer vijolična.

Za prijetno vzdušje pa ne kombinirajte več kot štiri različne barve spalnice. Še najboljše vodilo je, da določite prevladujočo barvo spalnice, ki jo ostale tri barve dopolnjujejo. V štiri barve spalnice je zajeta tudi barva pohištva, posteljnine in ostalih dodatkov.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category