Spalnice osvetlite z več manjšimi svetili

Registriran

5 meseca 2 tedna
Za osvetlitev spalnice v splošnem velja enako pravilo kot za druge bivalne prostore, torej čim bolj posredna in razpršena osvetlitev. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Namesto centralnega svetila na stropu spalnice, manjša svetila razporedite na omarice ali stene. Če se morebiti le odločite za lestenec, le tega ne namestite preblizu vzglavja ali tako, da bi vas s svojo svetlobo motil v postelji. Izognite se tudi ostri in neposredni svetlobi, saj spalnice potrebujejo mirno in intimno vzdušje. Razpršeno svetlobo spalnice boste dosegli z uporabo ploskovnih luči in senčniki za svetila. Razpršena svetloba spalnice bo ustvarjala vzdušje intimnosti in romantike.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Razpršeno svetlobo spalnice boste dosegli z uporabo več manjših svetil in s senčniki za svetila.

Običajna osvetlitev spalnice so lučke na nočnih omaricah. Lučka mora svetiti neposredno na mesto, kjer med branjem držite knjigo. Zelo pripravno je, če imate eno stikalo za nočni lučki tudi ob vhodu spalnice in ne le ob postelji. Nočna lučka v okolico ne sme sipati svetlobe, da ne moti spečega. Za tiste, ki radi berete v postelji, so zelo pripravni stenski ali stoječi reflektorji, ki ozko usmerijo snop svetlobe, da čim manj motite partnerja pri spanju.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Odlična rešitev za osvetlitev spalnice so na primer svetilke v obliki svečnika s svečami.

Zelo uporabno je, če v garderobne omare namestite majhne svetilke, ki se samodejno prižgejo, ko odprete vrata spalnice. Luči lahko namestite tudi pred garderobno omaro ali pa se odločite za osvetlitev znotraj omare.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Lučke v sklopu garderobne omare so trend moderne spalnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category