Spalnice ne kombinirajte v več kot štirih različnih barvah

Registriran

5 meseca 2 tedna
Spalnice so tiste sobe v stanovanju, kjer potrebujete sproščujoče in intimno vzdušje. Sproščujoče počutje spalnice ustvarite z izbiro pohištva, z barvami in osvetlitvijo. Barve spalnice imajo pomemben vpliv na vaše počutje in doživljanje prostora. Ko izbirate barve vaše spalnice, izbirajte med toplimi barvami, ki vas sproščajo in pomirjajo. - Spalnice
- Spalnice v akciji
Stene majhnih spalnice naj bodo svetlih odtenkov. Če boste namreč stene manjše spalnice pobarvali v temne barve, bo prostor izgledal še manjši. Če je soba velika, imate pri barvah spalnice večjo izbiro. Lahko izberete živahnejše barve spalnice. Ne glede na to, ali je prostor spalnice velik ali majhen, se v močnih in temnih barvah ne boste počutili dobro. Za spalnice izberite pomirjujoče barvne odtenke.

Pomirjujoče na vzdušje spalnice vplivajo hladne barve, kot so na primer modra, zelena in barva sivke. Prav hladne barve so tudi najbolj priporočljive za barve spalnice. Če boste znali pravilno kombinirati s pohištvom in tekstilijami, se lahko odločite tudi za toplejše barvne odtenke. Primerne tople barve za spalnice so na primer masleno rumena, breskova ali nežno roza barva.

Odlična izbira za barve spalnice so nevtralne barve, ki delujejo pomirjujoče in elegantno. Nevtralne barve spalnice vam omogočajo tudi več izbire pri dekoraciji z blazinami, slikami, posteljnino, zavesami in drugimi tekstilijami. Nevtralne barve kombinirajte na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro. Če se boste barve naveličali, enostavno zamenjajte dekoracijo, barve sten spalnice pa vam tako ne bo treba spreminjati.

Za prijetno vzdušje pa ne kombinirajte več kot štiri različne barve spalnice. Najbolje bo, da določite prevladujočo barvo spalnice, ki jo ostale tri barve dopolnjujejo. V štiri barve spalnice je zajeta tudi barva pohištva, posteljnine in ostalih dodatkov.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Ne kombinirajte več kot štiri različne barve spalnice. V štiri barve spalnice je zajeta tudi barva pohištva, posteljnine in ostalih dodatkov.

Izjemno pomembna je tudi barva stropa spalnice, saj lahko drastično poveča ali zmanjša občutek velikosti prostora. Če strop spalnice pobarvate belo, bo prostor deloval višji, če pa ga prepleskate enako kot celo sobo, bo prostor izgledal večji. Za bolj dramatičen videz pa pobarvajte strop spalnice nebeško modro ali nežno rumeno.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category