Spalnice naj bodo hladnih ali nevtralnih barv in razpršene osvetlitve

Registriran

5 meseca 2 tedna
Barve spalnice imajo pomemben vpliv na vaše počutje in doživljanje prostora. Če imate v preostalem stanovanju bele stene, premislilte, ali pa bi morda le nanesli barvni odtenek svetlih barv ter tako pričarali topel prostor in vzdušje spalnice. Pa ni pomembna le barva sten spalnice, ampak tudi barva pohištva, posteljnine in ostalega. Velja pa na splošno upoštevati nasvet, da so stene spalnice všečnih nevtralnih barvnih odtenkov, posteljnina naj bo bolj žive barve, a še zmerom usklajena z barvo sten. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Pomirjujoče na vzdušje spalnice vplivajo tudi hladne barve, kot so na primer modra, zelena in barva sivke. Če boste znali pravilno kombinirati s pohištvom in tekstilijami, se lahko odločite tudi za toplejše barvne odtenke. Primerne tople barve za spalnice so na primer masleno rumena, breskova ali nežno roza barva.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Priljubljene barve za spalnice so hladne barve, kot so na primer zelena, modra ali barva sivke.

Tudi nevtralne barve so primerne za barve spalnice. Nevtralne barve spalnice vam omogočajo tudi več izbire pri dekoraciji z blazinami, slikami, posteljnino, zavesami in drugimi tekstilijami. Nevtralne barve spalnice kombinirajte na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro. Manjši elementi naj bodo temnejšega barvnega odtenka, recimo okvir postelje, ogrodja svetil, okvirji slik in podobno.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Ne kombinirajte več kot štiri različne barve spalnice. V štiri barve spalnice je zajeta tudi barva pohištva, posteljnine in ostalih dodatkov. Nevtralne barve kombinirajte na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro.

Posvetite pozornost tudi primerni osvetlitvi spalnice. Spalnice niso prostor za močno centralno svetilo. Običajna osvetlitev spalnice so lučke na nočnih omaricah. Zelo pripravno je, če imate eno stikalo za nočni lučki tudi ob vhodu spalnice in ne le ob postelji. Namesto centralnega svetila na stropu spalnice razporedite manjša svetila, ki jih postavite na omarice ali stene. Pritajena svetloba spalnice ustvarja vzdušje intimnosti in romantike.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Priljubljena osvetlitev spalnice so lučke v sklopu moderne garderobne omare. Več lučk, vgrajenih v garderobno omaro, ustvarja razpršeno osvetlitev spalnice. Lučke v garderobni omari delujejo tudi zelo estetsko in jih uvrščamo v ambientalno osvetlitev.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje spalnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju spalnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!
Category