Spalnice hladnih ali nevtralnih barv kombinirajte z dodatki močnejših barv

Registriran

5 meseca 2 tedna
Barve spalnice imajo pomemben vpliv na vaše počutje in doživljanje prostora. Pa ni pomembna le barva sten spalnice, ampak tudi barva pohištva, posteljnine in ostalega. Stene majhnih spalnice naj bodo svetlih odtenkov. Če je soba velika, imate pri barvah spalnice večjo izbiro. Lahko izberete živahnejše barve spalnice. Ne glede na to, ali je prostor spalnice velik ali majhen, se v močnih in temnih barvah ne boste počutili dobro. Za spalnice izberite pomirjujoče barvne odtenke. - Spalnice
- Spalnice v akciji
- Spalnice - razprodaja zalog
Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Modra je priljubljena barva za spalnice. Ali so to stene v modri barvi ali pa dodatki in dekoracije, kot so posteljnina, zavese, blazine, preproge. Vendar ne kombinirajte več kot štiri barve spalnice.

Pomirjujoče na vzdušje spalnice vplivajo hladne barve, kot so na primer modra, zelena in barva sivke. Prav hladne barve so tudi najbolj priporočljive za barve spalnice. Če boste znali pravilno kombinirati s pohištvom in tekstilijami, se lahko odločite tudi za toplejše barvne odtenke. Primerne tople barve za spalnice so na primer masleno rumena, breskova ali nežno roza barva.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Nevtralne barve spalnice kombinirajte na primer z dodatki in dekoracijami vijolične barve. Ko se barve naveličate, dodatke in dekoracije enostavno zamenjate z drugo barvo.

Odlična izbira za spalnice so tudi nevtralne barve. Nevtralne barve spalnice vam omogočajo tudi več izbire pri dekoraciji z blazinami, slikami, posteljnino, zavesami in drugimi tekstilijami. Nevtralne barve spalnice kombinirajte na primer s temno rdečo, vijoličasto ali modro. Manjši elementi naj bodo temnejšega barvnega odtenka, recimo okvir postelje, ogrodja svetil, okvirji slik in podobno.

Spalnice Kliknite tu za katalog spalnice. Nevtralne barve spalnice lahko na primer kombinirate s temno rdečo. Manjši elementi so lahko temnejše barve, kot je črna.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju spalnice pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo spalnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv spalnice.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi spalnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje spalnice.
Category