Pisarniško pohištvo za zdravo in produktivno delovno okolje

Registriran

5 meseca 2 tedna
Za zdravo in učinkovito delovno okolje je pravilna izbira pisarniškega pohištva velikega pomena. Pisarniški delavci v delovnem prostoru preživijo polovico dneva, zato je pomembno, da pisarniško pohištvo podpira, olajšuje in pospešuje delovni proces. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Pisarniško pohištvo mora biti funkcionalno, fleksibilno, ergonomsko prilagojeno in domišljenega dizajna. Takšno pisarniško pohištvo je tudi ekonomsko upravičeno, saj kar najbolj zmanjšuje obolenja sklepov in hrbtenice, ki jih povzroča neprilagojena drža.

Le ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustreza zahtevam po varnosti in zdravju na delovnem mestu in je tudi skladno z evropskimi direktivami. Evropske direktive, ki obravnavajo ureditev delovnih mest z računalniškimi zasloni, določajo tudi zahteve za delovne stole, ki morajo biti ergonomsko oblikovani.

Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustvarja zdravo delovno okolje, prilagojeno je fizičnim in psihičnim lastnostim uporabnika. Ergonomsko oblikovano pohištvo se prilagaja telesu, je nastavljivo, tako da ustreza tudi vsakemu uporabniku posebej. Dobro se morate počutiti tudi potem, ko več ur delate. Če vam pisarniško pohištvo omogoča udobje, boste tudi delali bolje in vaša storilnost bo večja.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniški stoli so tudi tisti kos ergonomsko oblikovanega pisarniškega pohištva, ki se mu namenja največ pozornosti. Le ergonomsko oblikovani pisarniški stol nudi primerno podporo vratu in hrbtenici.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo pisarniško pohištvo Bnos. Pisarniško pohištvo Bnos je kvalitetno, ergonomsko prilagojeno, funkcionalno in oblikovno dovršeno. Pisarniško pohištvo ustreza vsem zahtevam modernega poslovanja. Pisarniško pohištvo Bnos vam bo nudilo udobje, tako da vam nikoli ne bo težko preživeti tudi daljšega delovnega dneva.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Zakaj bi še zmerom preživljali čas v sivih pisarnah in brezosebnih skupnih prostorih? Ko pa je lahko s pravim izborom pisarniškega pohištva delovno okolje tako prijetno... Ob pisarniškem pohištvu, ki je funkcionalno in estetsko, se dobro počutijo tako zaposleni kot tudi stranke.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category