Pisarniško pohištvo za višjo storilnost in dobro počutje zaposlenih

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pisarniško pohištvo je ena najbolj obremenjenih pohištvenih oprem. Pisarniško pohištvo se po intenzivnosti obremenitve lahko primerja le še s pohištvom v šolah in drugih javnih ustanovah. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Osnovni elementi, ki sestavljajo pisarniško pohištvo, so pisarniške mize, pisarniški stoli in pisarniške omare. Praktično rečeno, je pisarniško pohištvo vse, razen vaših zaposlenih in njihovih računalnikov. Pisarniško pohištvo so pisarniški stoli, omare, predalniki, regali in še marsikaj, kar spada k opremi pisarne.

Pisarniško pohištvo mora prenašati dolgotrajne in intenzivne obremenitve, zato naj vam ne bo žal denarja za kakovostno zgrajeno in izdelano pohištvo. Ves trud in čas, ki ga boste namenili izbiri pisarniškega pohištva, bo povrnjen, ko boste ob koncu delovnika zadovoljni zapustili svojo pisarno.

Pisarniško pohištvo mora ustrezati ergonomskim zahtevam, zahtevam po racionalni ureditvi delovnega prostora in mora biti prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej. Pisarniško pohištvo mora uporabniku omogočiti, da se dobro počuti tudi potem, ko več ur dela. To pa je mogoče le, če je pisarniško pohištvo ergonomsko oblikovano. Če vam pisarniško pohištvo omogoča udobje, boste tudi bolje delali in vaša storilnost bo večja.

Moderno pisarniško pohištvo je prilagojeno sodobnemu poslovanju, saj so predalniki, regali in drugo shranjevalno pohištvo preprosti in mobilni. Veliko zaposlenih ne presedi več večine delovnega časa za pisalno mizo, ampak delajo tudi na terenu, zato je izključno zanje rezervirano pisarniško pohištvo nepotreben strošek.

Premični predalnik ali poličnik si zaposleni pripelje do proste pisalne mize in tam opravi svoje delo. Moderno pisarniško pohištvo ima tudi vse manj omar, saj je arhiviranja podatkov na papirju tudi vse manj. Izbira pisarniškega pohištva je pestra. Ključno pri izbiri pisarniškega pohištva je, kako ste si ga zamislili in koliko denarja boste namenili. Pisarniško pohištvo omogoča toliko različnih postavitev, da praktično lahko dobite vse, kar ste si zamislili.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Moderno pisarniško pohištvo je preprosto in mobilno. Pisarniško pohištvo je prilagojeno digitalni dobi. Fiksnih omar je manj, saj je v pisarnih vedno manj papirja...

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category