Pisarniško pohištvo za različne potrebe delovnega procesa

Registriran

5 meseca 2 tedna
Načrtovanje pisarniškega pohištva, ob katerem se zaposleni počutijo kar najbolj udobno in produktivno, zahteva vedno več pozornosti. Pisarniško pohištvo mora biti funkcionalno, fleksibilno, ergonomsko prilagojeno in domišljenega dizajna. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Takšno pisarniško pohištvo je tudi ekonomsko upravičeno, saj kar najbolj zmanjšuje obolenja sklepov in hrbtenice, ki jih povzroča neprilagojena drža. Le ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustreza zahtevam po varnosti in zdravju na delovnem mestu in je tudi skladno z evropskimi direktivami.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo pisarniško pohištvo Bnos. Pisarniško pohištvo Bnos je kvalitetno, funkcionalno in oblikovno dovršeno. Posamezni elementi pisarniškega pohištva so ergonomsko oblikovani, individualno nastavljivi, preprosti in mobilni.

Pisarniško pohištvo Bnos sestavljajo posamezni programi, ki ustrezajo vsem zahtevam delovnega procesa. Pisarniško pohištvo za vodilna delovna mesta, pisarniško pohištvo za operativna delovna mesta, konferenčno pisarniško pohištvo in pisarniško pohištvo za recepcijo, sprejem ali čakalnico se dopolnujejo v fukcionalno in estetsko celoto. Pisarniško pohištvo vam bo nudilo udobje, tako da vam nikoli ne bo težko preživeti tudi daljšega delovnega dneva.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniško pohištvo Bnos za operativna delovna mesta je preprosto in mobilno, funkcionalno in estetsko. Pisarniško pohištvo je mogoče sestaviti v več različnih postavitev, ki ustrezajo zahtevam vsake delovne skupine posebej.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Konferenčno pisarniško pohištvo Bnos v celoti dopolnjuje tako direktorska kot operativna delovna mesta. Konferenčno pisarniško pohištvo boste lahko postavili v tako manjše kot tudi večje konferenčne prostore.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniško pohištvo Bnos za recepcijo, sprejem ali čakalnico je mogoče sestaviti v tako enostavne kot tudi najzahtevnejše postavitve sprejemno operativnih delovnih mest.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category