Pisarniško pohištvo za funkcionalne in estetske delovne prostore

Registriran

5 meseca 2 tedna
Se tudi vi uvrščate med tiste, ki ob pisarniškem pohištvu preživijo večji del dneva, pa se še zmerom ne posvečajo dovolj prostorom, v katerih delajo? Če ste zadnjih dvajset let preživeli ob istem pisarniškem pohištvu, se skoraj zagotovo ne počutite več dobro, tudi delovna učinkovitost ni več prava. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli
Osvežite poslovne prostore in jih opremite z modernim pisarniškim pohištvom! Moderno pisarniško pohištvo enako pozornost posveča estetiki in funkcionalnosti. Moderno pisarniško pohištvo je kreativno oblikovano in večji je poudarek na barvah. Posamezni elementi pisarniškega pohištva so preprosti in mobilni.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Informacijske tehnologije so iz poslovnih prostorov odstranile tudi veliko omar, saj je v pisarniškem poslovanju vse manj papirja.

Zahtevam sodobnega poslovanja se je prilagodilo tudi pisarniško pohištvo, ki je sestavljivo iz preprostih in mobilnih elementov. Veliko zaposlenih ne presedi več večine delovnega časa za pisalno mizo, ampak delajo tudi na terenu, zato je izključno zanje rezervirano pisarniško pohištvo nepotreben strošek. Premični predalnik ali poličnik si zaposleni pripelje do proste pisalne mize in tam opravi svoje delo.

Moderno pisarniško pohištvo ustreza ergonomskim zahtevam, zahtevam po racionalni ureditvi delovnega prostora in je prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej. Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustvarja zdravo delovno okolje, prilagojeno je fizičnim in psihičnim lastnostim uporabnika. Ergonomsko oblikovano pohištvo se prilagaja telesu, je nastavljivo, tako da ustreza tudi vsakemu uporabniku posebej.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Osnovna elementa pisarniškega pohištva sta ergonomsko oblikovana delovna miza in pisarniški stol, prilagojena uporabniku in njegovim zmogljivostim. Če pisarniško pohištvo ni ergononsko oblikovano, je lahko izvor zdravstvenih težav v sklepih, mišicah...

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category